Dit is de nieuwe trailer van Top Boy seizoen 2

mrt 02 2022, 15:18 LIFE
screenshot 2022 03 02 at 141603
De langverwachte officiële trailer van Top Boy seizoen 2 staat eindelijk online. In dit nieuwe seizoen kunnen we veel grote namen verwachten die al eerder in de serie hebben gespeeld zoals: Ashley Walters, Kano, Little Simz, Michael Ward, Jolade Obasola, Jasmine Jobson, Hope Ikpoku Jr., Kadeem Ramsay, Saffron Hocking and Araloyin Oshunremi. Ook zullen we wat nieuwe sterren te zien krijgen: Erin Kellyman als Pebbles, Adwoa Aboah als Beck en NoLay als Mandy.
Top Boy is een Britse serie die draait om de drugshandel in Oost-London. De serie speelt zich af in de social wijk Summerhouse en deze is voornamelijk in de macht van Dushane. Dushane neemt met deze wijk alleen geen genoegen en wilt 'top boy' worden. Hiervoor moet hij al zijn vijanden uitschakelen en nauw samenwerken met andere beruchte drugsbazen.
Ook volg je in de serie het verhaal van Ra'Nell. Dit is een jongen van 13 jaar die probeert op het juiste pad te blijven en zo ver mogelijk verwijderd wilt zijn van de drugswereld. Wanneer zijn moeder plots uit zijn leven verdwijnt, lijkt het erop dat Ra'Nell voor zichzelf moet zorgen. Als zijn beste vriend wel kiest om te werken voor een drugsbaron en in een bende beland, staat Ra'Nell ineens voor een moeilijke keus.
Het nieuwe seizoen zal op 18 maart te zien zijn op Netflix. Hieronder vind je de hele trailer.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

gkwytkyx0aa1eny

Complex Picks: We Still Don't Trust You - Metro Boomin & Future

Deze week bespreken we het nieuwe album van Metro Boomin & Future - We Still Don’t Trust You.

MUZIEK apr 17, 21:04
img 5075

Artist To Watch: Narco Polo

Narco Polo is onze nieuwe Artist To Watch voor de maand maart. We spraken Narco Polo over zijn begin als artiest.

MUZIEK mrt 15, 10:00
schermafbeelding 2024 03 09 om 163334

Nelson Freitas: Een Reis Van Rotterdam Naar Wereldwijd Succes 

Dat Nelson Freitas een meester is in het mengen van Kaapverdische inspiraties met moderne pop, R&B, en Afrobeats, is een feit dat zijn fans al lang erkennen. De muzikale reis van deze veelzijdige arti...

MUZIEK mrt 09, 17:52
ert45 1

Het Drake-effect: de beste Drake-Remixes van nieuwkomers

Drake en 4Batz hebben zojuist hun eerste samenwerking uitgebracht, 'Act II: Date @ 8 Remix'. Dit markeert een belangrijk moment waarbij Drake zijn krachten bundelt met de opkomende artiest 4Batz. Het...

MUZIEK mrt 08, 19:07