Familie Gucci woedend over ’leugens’ in film

dec 01 2021, 17:12 LIFE
house of gucci
De film House of Gucci zorgt voor verdeelde meningen. Sommige mensen houden ervan, anderen haten het. Het is duidelijk geworden dat de familie Gucci aan de haat-kant staat. In een verklaring geeft de familie aan dat ze "echt teleurgesteld" waren. De productie van de film heeft nooit de moeite genomen om de erfgenamen te raadplegen.

"Gucci is een familie die leeft om het werk van zijn voorouders te eren, wiens herinnering het niet verdient te worden gestoord om een spektakel op te voeren dat niet waar is en dat geen recht doet aan de hoofdrolspelers. De leden van de familie Gucci behoudt zich het recht om actie te ondernemen om de naam, het imago en de waardigheid van zichzelf en hun dierbaren te beschermen.”

Familie Gucci over de interpretatie van de gebeurtenissen

Aldo Gucci

De erfgenamen van Aldo Gucci, de voorzitter van het modehuis van 1953 tot 1986, zeggen dat de film een andere kijk geeft op hoe de gebeurtenissen zijn gelopen. Ze ervaren de hele ervaring als extreem pijnlijk en een belediging voor de erfenis van Gucci. De film zet de leden van de Gucci-familie neer als misdadigers, onwetend en ongevoelig voor de wereld om hen heen. De toon en houding die worden gekoppeld aan de hoofdrolspelers in de film waren nooit van hen.
Volgens een persbericht noemt de familie Gaga’s vertolking van Patrizia Reggiani als ‘’slachtoffer’’ onwaar. De erfgenamen beweren in de verklaring dat Gucci toen al "een inclusief bedrijf" was. Ook waren er volgens de familie "verschillende vrouwen die topposities bekleedden" bij Gucci.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21