Kim Kardashian & Floyd Mayweather aangeklaagd voor fraude met crypto

jan 12 2022, 15:40 LIFE
844545642
Voordat je begint met het investeren in crypto of aandelen, wordt je altijd gewaarschuwd voor de risico's. Hoewel het voor iedereen duidelijk lijkt te zijn dat je niet zomaar ergens in moet investeren, zijn er toch mensen die de mist in gaan. Een Amerikaanse belegger, Ryan Huegerich, is hier een van en klaagt nu meerdere influencers aan wegens crypto fraude.
Het zou gaan om o.a. Kim Kardashian en Floyd Mayweather. Afgelopen zomer zouden ze in zijn gezet voor een marketingcampagne voor EthereumMax, een destijds nieuwe cryptomunt. Volgens hun zou het verstandig zijn om in de munt te investeren - achteraf bleek dit dus niet zo te zijn. De munt steeg in de eerste instantie, maar is sindsdien flink gekelderd en is momenteel vrijwel niks waard.
Volgens Huegerich zouden de influencers samen hebben gewerkt voor hun eigen bestwil en hij beschuldigt ze van marktmanipulatie. EthereumMax zou 97% gedaald zijn in waarde sinds juni, dus als je veel geinvesteerd hebt ben je dus bijna je hele investering kwijt. Het is aanzien of de aanklacht stand gaat houden in de rechtbank, maar laat dit in ieder geval een extra waarschuwing zijn. Investeren blijft altijd een risico, dus check altijd dubbel of de munt die je favoriete influencer je geld waard is.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

gkwytkyx0aa1eny

Complex Picks: We Still Don't Trust You - Metro Boomin & Future

Deze week bespreken we het nieuwe album van Metro Boomin & Future - We Still Don’t Trust You.

MUZIEK apr 17, 21:04
img 5075

Artist To Watch: Narco Polo

Narco Polo is onze nieuwe Artist To Watch voor de maand maart. We spraken Narco Polo over zijn begin als artiest.

MUZIEK mrt 15, 10:00
schermafbeelding 2024 03 09 om 163334

Nelson Freitas: Een Reis Van Rotterdam Naar Wereldwijd Succes 

Dat Nelson Freitas een meester is in het mengen van Kaapverdische inspiraties met moderne pop, R&B, en Afrobeats, is een feit dat zijn fans al lang erkennen. De muzikale reis van deze veelzijdige arti...

MUZIEK mrt 09, 17:52
ert45 1

Het Drake-effect: de beste Drake-Remixes van nieuwkomers

Drake en 4Batz hebben zojuist hun eerste samenwerking uitgebracht, 'Act II: Date @ 8 Remix'. Dit markeert een belangrijk moment waarbij Drake zijn krachten bundelt met de opkomende artiest 4Batz. Het...

MUZIEK mrt 08, 19:07