Lifehack: Kom er eindelijk achter wie er op je Netflix account zit

aug 22 2021, 16:02 LIFE
We kennen het allemaal: je hebt je popcorn en dekentje erbij, helemaal klaar voor een avondje Netflix en chill. Totdat je het bericht krijgt dat gegarandeerd je avond verziekt: er zitten te veel mensen op dit account. Jij betaalt, maar je hebt je wachtwoord met zoveel mensen gedeeld dat je zelf niet eens van je abonnement kan genieten. Het ergste van alles is dat je niet weet wie er op je account zit. Je kan diegene dus ook niet vriendelijk verzoeken van je account te gaan. In minder erge gevallen zal het een vriend of familielid zijn, in ergere gevallen kan het ook een ex-partner zijn. Je hoeft je echter niet langer druk te maken. Wij hebben namelijk de lifehack waarmee je eindelijk alle ongewensten van je Netflix account kan kicken.
Wil je erachter komen wie op je account zit, zal je eerst in moeten loggen op Netflix via de browser. Klik helemaal rechtsboven op het icoon van je profiel en vervolgens op 'Account'. Bij de accountinstellingen heb je de optie 'recent device streaming activity'. Als je hierop klikt, kun je alle apparaten zien die onlangs hebben ingelogd via jouw Netflix account. Daarnaast staat er ook een locatie en wat voor soort apparaat het was, zoals tv, pc, of een iPhone. Misschien herken je hiermee niet meteen wie er op je account zit, maar je weet in ieder geval dat jij het niet was. En wellicht is de locatie genoeg voor jou om wel te achterhalen wie het is.
Om de ongewenste persoon in kwestie van je Netflix account te kicken, hoef je enkel uit te loggen bij de andere apparaten. Vergeet niet hierna je wachtwoord te veranderen, anders kan iemand gewoon weer inloggen en heeft het allemaal geen zin. Helaas is er niet de optie om slechts bij één apparaat uit te loggen, wellicht dat dit in de toekomst nog een optie wordt!

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

img 5075

Artist To Watch: Narco Polo

Narco Polo is onze nieuwe Artist To Watch voor de maand maart. We spraken Narco Polo over zijn begin als artiest.

MUZIEK mrt 15, 10:00
schermafbeelding 2024 03 09 om 163334

Nelson Freitas: Een Reis Van Rotterdam Naar Wereldwijd Succes 

Dat Nelson Freitas een meester is in het mengen van Kaapverdische inspiraties met moderne pop, R&B, en Afrobeats, is een feit dat zijn fans al lang erkennen. De muzikale reis van deze veelzijdige arti...

MUZIEK mrt 09, 17:52
ert45 1

Het Drake-effect: de beste Drake-Remixes van nieuwkomers

Drake en 4Batz hebben zojuist hun eerste samenwerking uitgebracht, 'Act II: Date @ 8 Remix'. Dit markeert een belangrijk moment waarbij Drake zijn krachten bundelt met de opkomende artiest 4Batz. Het...

MUZIEK mrt 08, 19:07
banner site

Complex Picks: Willem - Spuug van God

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van Willems album 'Spuug van God' uit.

MUZIEK mrt 05, 16:10