Lil Uzi Vert openhartig: "Ik wil gewoon een normaal leven leiden"

okt 31 2023, 14:30 LIFE
55150719 bsr agency
Lil Uzi Vert heeft gesproken over enkele problemen waar hij aan werkt. De 28-jarige rapper nam op Instagram de tijd om wat stoom af te blazen over dingen die op dit moment in zijn leven gebeuren.
Volgens Lil Uzi Vert, ook bekend als Baby Pluto, verandert het leven snel voor hem. Zo geeft hij aan dat hij verlangt naar een "perfect normaal leven".
In zijn eerste bericht deelde Uzi een afbeelding van een tekstgesprek tussen hem en een ander persoon, die hem eraan herinnerde dat hij niet alleen is en mensen aan zijn zijde heeft die hem nooit in de steek zouden laten.
sub buzz 1001 1698538701 1png 2
sub buzz 1030 1698538667 1png 1
"Het leven wordt zo anders, hopelijk ten goede," zei hij. "Deze keer zal ik niemand mijn reis naar geluk laten stoppen of een van de grootste muzikanten ooit worden. Mijn laatste album zal jullie zeker helpen herinneren wie de enige is, nogmaals bedankt."
Hij ging verder: "De meeste aandacht die ik kan krijgen is door muziek uit te brengen... Ik begrijp dat jullie me niet geloven, maar het begint bij mij om jullie te laten zien dat ik echt serieus ben. Ik ben erg gestrest en klaar met zoveel stemmen die mijn leven beheersen, het is alsof ik nooit voor mezelf heb geleefd. Ik zou al het geld en de voordelen die hierbij horen opgeven om een perfect normaal leven te leiden. Ik ben er okay mee..."
Uzi was nog niet klaar, want hij ging verder met het uiten van wat hij doormaakte en gaf aan dat hij de negativiteit die schijnbaar altijd om hem heen is, nooit heeft nagejaagd. Hij onthulde ook dat zijn relaties met familie en vrienden eigenlijk veel beter zouden kunnen zijn.
"Waarom nu niet stoppen? Want zo werkt het bedrijfsleven niet. Ik moet nog één album inleveren, daarna kan ik eindelijk oprecht glimlachen," voegde hij toe. "Vanaf dag 1 word ik beoordeeld. Ik reageer nooit op negativiteit. Ik heb talent, maar ik heb ook een hart en ik heb veel opgekropt... Ik sta niet zo dicht bij mijn familie als ik zou moeten. Mijn relatie is niet in de beste vorm. Ik wil gewoon ademen."
Hij ging verder: "Maar begrijp me niet verkeerd, ik heb veel supporters die van me houden en houden van wat ik doe. Ik heb ook veel levens veranderd en ieder van jullie heeft mijn leven veranderd. Ik kan mijn fans nooit bedanken voor de zegen die jullie me hebben gegeven. De laatste tijd ben ik afstandelijk geweest van iedereen, zelfs als ze vlak naast me stonden."
sub buzz 2736 1698538730 1png
sub buzz 1026 1698538759 1png
sub buzz 8416 1698538799 1png
Eerder kondigde Lil Uzi Vert zijn volgende album, Luv Is Rage 3, aan als zijn laatste project. Volgens Uzi komt er misschien nog één tour voordat het "normale leven" begint.
"Ik kwam niet zo lang geleden tot deze conclusie," vertelde Uzi aan het publiek. "Ik wilde wachten om het later te zeggen, maar weet je, ik breng Luv Is Rage 3 uit en Luv Is Rage 3 zal mijn laatste album zijn. Rustig aan. Het is goed. Na Luv Is Rage 3 denk ik dat ik nog op een andere tour ga. ... Maar daarna wil ik proberen een normaal leven te leiden."
De originele tekst is geschreven door Mark Elibert voor Complex US.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

https hypebeastcom image 2024 05 10 gunna one of wun album stream 1 1

Complex Picks: Gunna - One of Wun

Dit keer bespreken we het nieuwe album van Gunna, ‘One of Wun’.

MUZIEK mei 16, 14:57
4277 ne ecomm jw jwblacklabelthebend nl nl 1920x1080 organic v102 ss scx02 1

Johnnie Walker viert vrouwelijke game-changers in de Nederlandse hiphop met ‘’Pass the Mic’’

Met nu meer dan 50 jaar bestaan van Hip Hop is diversiteit de kracht die het genre gaande houdt. Juist de mix van achtergronden, invloeden en ervaringen is wat de hiphopscene drijft en altijd heeft ve...

MUZIEK mei 13, 13:34
website banner template 1

Complex Picks: PartyNextDoor - PARTYNEXTDOOR4

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van een nieuw muziekproject.

MUZIEK mei 01, 16:48
website banner template

In Gesprek Met 24kGoldn

24kGoldn, bekend van 'Valentino' en 'Mood', brak door op 18-jarige leeftijd. Zijn EP 'Growing Pains' verkent zijn leven na succes.

MUZIEK apr 25, 18:00