Oud-deelnemers The Voice delen schokkende ervaringen: ''Alles draait om geld''

aug 25 2021, 14:31 LIFE
Voor een nieuwe aflevering van Youtube show #BOOS, heeft Tim Hofman zijn zinnen op een bekende talentenshow gezet. Nadat hij dinsdagmiddag liet weten op zoek te zijn naar mensen die nare ervaringen hebben gehad met een Nederlandse talentenshow, ontstond er een storm op social media. Hoewel Hofman nog niet deelde over welke show het ging, werd al snel bekend dat het om het populaire The Voice (of Holland) draaide. De reacties stroomden meteen binnen en de ervaringen waren schokkend.
In de comments van de post delen mensen hun nare ervaringen. Dit treft niet alleen de talenten, maar ook de werknemers van de talentenshow. Zo vertelt een oud-werknemer hoe hij onder bizarre werkdruk kwam te staan en onderbetaald kreeg: “Voor de rest draait alles om geld verdienen en niet om de kandidaat een boost geven. Hoe meer geld je uit iemand kan trekken, hoe beter.”
Naast de reacties onder de post van Tim Hofman, stuurden mensen hun ervaringen bij The Voice ook op naar Instagram pagina Juice Channel. Zo beschrijft een van de kandidaten niet te kunnen winnen, zolang je een 'wurgcontract' ondertekent. Bekijk hieronder enkele reacties.
the voice
the voice
the voice
Bekijk hieronder de Instagram post van Tim Hofman over The Voice.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

https hypebeastcom image 2024 05 10 gunna one of wun album stream 1 1

Complex Picks: Gunna - One of Wun

Dit keer bespreken we het nieuwe album van Gunna, ‘One of Wun’.

MUZIEK mei 16, 14:57
4277 ne ecomm jw jwblacklabelthebend nl nl 1920x1080 organic v102 ss scx02 1

Johnnie Walker viert vrouwelijke game-changers in de Nederlandse hiphop met ‘’Pass the Mic’’

Met nu meer dan 50 jaar bestaan van Hip Hop is diversiteit de kracht die het genre gaande houdt. Juist de mix van achtergronden, invloeden en ervaringen is wat de hiphopscene drijft en altijd heeft ve...

MUZIEK mei 13, 13:34
website banner template 1

Complex Picks: PartyNextDoor - PARTYNEXTDOOR4

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van een nieuw muziekproject.

MUZIEK mei 01, 16:48
website banner template

In Gesprek Met 24kGoldn

24kGoldn, bekend van 'Valentino' en 'Mood', brak door op 18-jarige leeftijd. Zijn EP 'Growing Pains' verkent zijn leven na succes.

MUZIEK apr 25, 18:00