Oud-deelnemers The Voice delen schokkende ervaringen: ''Alles draait om geld''

aug 25 2021, 14:31 LIFE
Voor een nieuwe aflevering van Youtube show #BOOS, heeft Tim Hofman zijn zinnen op een bekende talentenshow gezet. Nadat hij dinsdagmiddag liet weten op zoek te zijn naar mensen die nare ervaringen hebben gehad met een Nederlandse talentenshow, ontstond er een storm op social media. Hoewel Hofman nog niet deelde over welke show het ging, werd al snel bekend dat het om het populaire The Voice (of Holland) draaide. De reacties stroomden meteen binnen en de ervaringen waren schokkend.
In de comments van de post delen mensen hun nare ervaringen. Dit treft niet alleen de talenten, maar ook de werknemers van de talentenshow. Zo vertelt een oud-werknemer hoe hij onder bizarre werkdruk kwam te staan en onderbetaald kreeg: “Voor de rest draait alles om geld verdienen en niet om de kandidaat een boost geven. Hoe meer geld je uit iemand kan trekken, hoe beter.”
Naast de reacties onder de post van Tim Hofman, stuurden mensen hun ervaringen bij The Voice ook op naar Instagram pagina Juice Channel. Zo beschrijft een van de kandidaten niet te kunnen winnen, zolang je een 'wurgcontract' ondertekent. Bekijk hieronder enkele reacties.
the voice
the voice
the voice
Bekijk hieronder de Instagram post van Tim Hofman over The Voice.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21