Rapper mogelijk betrokken bij aanslag met SUV in Wisconsin

nov 22 2021, 21:22 LIFE
screenshot 2021 11 22 202114
Meer dan twintig mensen raakten gewond nadat een rode SUV zondag door de jaarlijkse Waukesha Christmas Parade in Wisconsin reed, meldt NBC News. Het Facebook-account van de stad Waukesha legde de angstaanjagende beelden vast van de SUV die langs de camera zoefde, met het geluid van schreeuwende mensen kort daarna.

SUV rijdt in op groep mensen in Wisconsin

De Waukesha Freeman meldt dat de SUV al langs de parade slingerde voordat het evenement zelfs maar begon. Onder de slachtoffers van het voertuig waren meerdere leden van de Waukesha South High School Band. “Mijn zoon kwam net langs met zijn band, Waukesha South, en een wagen kwam er doorheen razen. Hij raakte uiteindelijk een stel bandleden en het ging helemaal de weg op ’, herinnert een deelnemer zich.

We are almost to Waukesha where a holiday parade abruptly ended in tragedy. More to come @fox6now

Waukesha Alerts
Waukesha Alerts
@WaukeshaAlerts

Mass Casualty Incident @ W Main St & N Barstow St 12+ FD units responding. 12+ PD units responding. Reports of many people injured after a suspect drove through the parade. Possible shots fired.

259
Reply
"Ik zag dat minstens vijf mensen werden geraakt en ik weet niet waar dat voertuig stopte", zei een andere getuige. "Ik zag die kinderen vallen… Ik wist dat als dat een van mijn kinderen was, ik er meteen iemand bij zou willen hebben."
Het gebied is geëvacueerd en er is een locatie voor gezinshereniging aangekondigd. De SUV werd later gevonden in Wisconsin, maar het lijkt erop dat de verdachte niet binnen was. Er is inmiddels wel een verdachte gearresteerd en TMZ meldt dat het een lokale rapper was, genaamd Darrell Brooks Jr. De verdachte zou naar verluid de SUV in zijn videoclips hebben laten zien.
Darrell Brooks Jr. -- die de artiestennaam Mathboi Fly droeg -- bracht een paar jaar geleden een muziekvideo uit die zich afspeelde in Milwaukee. In de video zie je de rode Ford Escape meerdere keren, die eruitziet als degene die te zien is in de gruwelijke video's van de Christmas Parade. Youtube heeft de video inmiddels verwijderd.
Bekijk hieronder een video van de SUV die op de groep mensen inrijdt in Wisconsin.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

https hypebeastcom image 2024 05 10 gunna one of wun album stream 1 1

Complex Picks: Gunna - One of Wun

Dit keer bespreken we het nieuwe album van Gunna, ‘One of Wun’.

MUZIEK mei 16, 14:57
4277 ne ecomm jw jwblacklabelthebend nl nl 1920x1080 organic v102 ss scx02 1

Johnnie Walker viert vrouwelijke game-changers in de Nederlandse hiphop met ‘’Pass the Mic’’

Met nu meer dan 50 jaar bestaan van Hip Hop is diversiteit de kracht die het genre gaande houdt. Juist de mix van achtergronden, invloeden en ervaringen is wat de hiphopscene drijft en altijd heeft ve...

MUZIEK mei 13, 13:34
website banner template 1

Complex Picks: PartyNextDoor - PARTYNEXTDOOR4

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van een nieuw muziekproject.

MUZIEK mei 01, 16:48
website banner template

In Gesprek Met 24kGoldn

24kGoldn, bekend van 'Valentino' en 'Mood', brak door op 18-jarige leeftijd. Zijn EP 'Growing Pains' verkent zijn leven na succes.

MUZIEK apr 25, 18:00