Rapper mogelijk betrokken bij aanslag met SUV in Wisconsin

nov 22 2021, 21:22 LIFE
screenshot 2021 11 22 202114
Meer dan twintig mensen raakten gewond nadat een rode SUV zondag door de jaarlijkse Waukesha Christmas Parade in Wisconsin reed, meldt NBC News. Het Facebook-account van de stad Waukesha legde de angstaanjagende beelden vast van de SUV die langs de camera zoefde, met het geluid van schreeuwende mensen kort daarna.

SUV rijdt in op groep mensen in Wisconsin

De Waukesha Freeman meldt dat de SUV al langs de parade slingerde voordat het evenement zelfs maar begon. Onder de slachtoffers van het voertuig waren meerdere leden van de Waukesha South High School Band. “Mijn zoon kwam net langs met zijn band, Waukesha South, en een wagen kwam er doorheen razen. Hij raakte uiteindelijk een stel bandleden en het ging helemaal de weg op ’, herinnert een deelnemer zich.

We are almost to Waukesha where a holiday parade abruptly ended in tragedy. More to come @fox6now

Waukesha Alerts
Waukesha Alerts
@WaukeshaAlerts

Mass Casualty Incident @ W Main St & N Barstow St 12+ FD units responding. 12+ PD units responding. Reports of many people injured after a suspect drove through the parade. Possible shots fired.

259
Reply
"Ik zag dat minstens vijf mensen werden geraakt en ik weet niet waar dat voertuig stopte", zei een andere getuige. "Ik zag die kinderen vallen… Ik wist dat als dat een van mijn kinderen was, ik er meteen iemand bij zou willen hebben."
Het gebied is geëvacueerd en er is een locatie voor gezinshereniging aangekondigd. De SUV werd later gevonden in Wisconsin, maar het lijkt erop dat de verdachte niet binnen was. Er is inmiddels wel een verdachte gearresteerd en TMZ meldt dat het een lokale rapper was, genaamd Darrell Brooks Jr. De verdachte zou naar verluid de SUV in zijn videoclips hebben laten zien.
Darrell Brooks Jr. -- die de artiestennaam Mathboi Fly droeg -- bracht een paar jaar geleden een muziekvideo uit die zich afspeelde in Milwaukee. In de video zie je de rode Ford Escape meerdere keren, die eruitziet als degene die te zien is in de gruwelijke video's van de Christmas Parade. Youtube heeft de video inmiddels verwijderd.
Bekijk hieronder een video van de SUV die op de groep mensen inrijdt in Wisconsin.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21