Ronnie Flex schakelt Tim Hofman in voor fraudeur

okt 16 2021, 16:29 LIFE
gl6 scaled 1
Ronnie Flex heeft via social media contact gezocht met Tim Hofman. Ronnie wil namelijk een aflevering van de populaire Youtube show BOOS opzetten. De muzikant geeft aan te maken te hebben met een fraudeur, waar hij zoveel last van heeft dat er zelfs incassobureaus bij komen kijken. In zijn eigen woorden is hij klaar om degene te 'catchen'. Uiteraard was Tim Hofman meer dan bereid om Ronnie hierin bij te staan.
''Yoo @debroervanroos (de social media username van Tim Hofman), ik weet niet of je nog aan #boos doet...'', stelde Ronnie Flex. ''Maar er loopt iemand echt al tien pakketten op m'n adres te bestellen... met als gevolg dat ik brieven krijg van de incasso en ik ben klaar om diegene te catchen.'' Hofman was meer dan ready om een aflevering van #BOOS op te zetten met Ronnie. ''Laten we het regelen'', antwoordde hij. ''Iemand van ons jou maandag even bellen?''
Ronnie Flex gaf aan dat zijn vriendin de contactgegevens naar Tim zou sturen via dm en de rest is geschiedenis. Zou de fraudeur dan binnenkort echt te zien zijn in een nieuwe aflevering van BOOS? Wellicht zijn deze tweets genoeg om de persoon af te schrikken. Bekijk de tweets hieronder.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21