Sony ontslaat PlayStation-vicepresident na geëxposed te worden als pedofiel

dec 07 2021, 14:48 LIFE
screenshot 2021 12 07 at 134605
Sony heeft één van zijn senior vice-presidenten voor PlayStation Network ontslagen nadat hij naar verluidt werd ontmaskerd in een YouTube-video, waarin hij probeerde af te spreken met een 15-jarige jongen.
Volgens Cnet werkte George Cacioppo acht jaar bij Sony op de technische afdeling en werd hij op zondag 5 december ontslagen nadat hij verscheen in een video van het YouTube-account People vs. Preds. People vs. Preds is gespecialiseerd in zich voordoen als minderjarigen, zodat ze pedofielen kunnen ontmaskeren die proberen met hen af te spreken. Sony heeft een verklaring vrijgegeven naar aanleiding van de video die ze op 3 december hebben gepost, waarin Cacioppo op heterdaad wordt betrapt.
"We zijn op de hoogte van de situatie en de werknemer in kwestie is uit dienstbetrekking ontslagen", zei Sony zondag in een verklaring per e-mail.
People vs. Preds heeft talloze andere episodes, waar ze nietsvermoedende pedofielen uitlokken door zich voor te doen als een minderjarige en vervolgens proberen de pedofielen hun wandaden voor de camera toe te geven. In deze episode confronteert de cameraman Cacioppo bij de voordeur van wat waarschijnlijk zijn huis was en vraagt ​​hem te bekennen wie hij verwachtte te ontmoeten. Hij verwijst ook naar Cacioppo als 'Jeff', de valse naam die hij gebruikte op de dating-app Grindr.
De man, die Cacioppo lijkt te zijn, wordt gezien in een zwart PS5-shirt en gaat terug naar zijn huis zodra de cameraman dreigt de politie te bellen als hij niet met hem praat en bekent dat hij probeerde een minderjarige te zien.
People v. Preds bevestigde ook aan Cnet dat de informatie al naar het San Diego County District Attorney's Office was gestuurd. Cacioppo en zijn team hebben nog geen commentaar gegeven.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21