‘The Matrix: Resurrections’ onthult teaser in interactieve fan experience

sep 08 2021, 15:06 LIFE
matrix
Dinsdag lanceerde het team achter in de door Keanu Reeves geleide franchise The Matrix een nieuwe website. De website bood fans een unieke manier om wat stukjes van The Matrix te bekijken. Fans krijgen de keuze om een ​​blauwe of rode pil te kiezen. Waarbij de keuze een van de duizenden unieke beelden van de film stimuleert. Het selectieproces is ook afhankelijk van het tijdstip van de dag, wat zorgt voor een zeer interactieve ervaring voor fans.
Bij het selecteren van de rode pil op de site werd een clip getoond van meerdere vechtscènes. Ook het precieze tijdstip kwam voorbij met de woorden: "Je kan geloven dat het zo laat is óf geloven dat alles bedrog is". Bij de blauwe pil kwamen weer meerdere scènes voorbij. En de waarschuwing: "alles afwijkend niet moet geloven voor mijn eigen veiligheid". Alles bij elkaar zouden er 180.000 mogelijke variaties op de site zijn.
De Neo-vergelding van Reeves wordt in Resurrections aangevuld met de terugkeer van Carrie-Anne Moss als Trinity en Jada Pinkett Smith als Niobe. Terwijl in eerdere Matrix-films het schrijven en regisseren verzorgd werd door zowel Lana als Lilly Wachowski, wordt Resurrections uitsluitend door de eerste geregisseerd. Het script voor de grote terugkeer van de franchise werd geschreven door Lana met romanschrijver David Mitchell en Aleksandar Hemon. De volledige trailer is morgen pas uit, maar met alleen een teaser is er al voldoende hype gecreëerd.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21