Video: Moeder in Texas onderbreekt schoolbestuur vergadering om te ranten over anale seks

sep 18 2021, 13:55 LIFE
screenshot 2021 09 18 134045
Een schoolbestuursvergadering in Austin, Texas, liep deze week volledig uit de hand nadat een moeder ambtenaren uitschold voor het hebben van een seksueel expliciet boek in de bibliotheek van één van de middelbare scholen.
Op woensdag onderbrak Kara Bell een COVID-19-gerelateerde bestuursvergadering om te verzoeken het bovengenoemde boek van de school van haar dochter te verwijderen.
"Ik wil niet dat mijn kinderen op de middelbare school leren over anale seks", zei Bell tegen het bestuur. “Ik heb nog nooit anale seks gehad. Ik wil geen anale seks. Ik wil niet dat mijn kinderen anale seks hebben. Ik wil dat je je gaat focussen op onderwijs en niet op volksgezondheid!”
Lokale nieuwszender KXAN beschrijft het boek, getiteld Out of Darkness en geschreven door Ashley Hope Pérez, als volgt: "Out of Darkness geeft een liefdesrelatie tussen een Afro-Amerikaanse jongen en een Mexicaans-Amerikaans meisje weer, tegen de achtergrond van een gruwelijke explosie in 1937 in Oost-Texas, waarbij bijna 300 mensen omkwamen. Scholieren en leraren.”
De woordvoerder vervolgde: “Een district mag geen materialen uit een bibliotheek verwijderen met als doel studenten de toegang te ontzeggen tot ideeën waar het district het niet mee eens is'', vertelde een woordvoerder aan KXAN. De woordvoerder vervolgde: ''Een district kan materialen verwijderen, omdat ze vulgair zijn of uitsluitend gebaseerd zijn op de educatieve geschiktheid van de boeken in kwestie.”
Bekijk de video hieronder.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

gkwytkyx0aa1eny

Complex Picks: We Still Don't Trust You - Metro Boomin & Future

Deze week bespreken we het nieuwe album van Metro Boomin & Future - We Still Don’t Trust You.

MUZIEK apr 17, 21:04
img 5075

Artist To Watch: Narco Polo

Narco Polo is onze nieuwe Artist To Watch voor de maand maart. We spraken Narco Polo over zijn begin als artiest.

MUZIEK mrt 15, 10:00
schermafbeelding 2024 03 09 om 163334

Nelson Freitas: Een Reis Van Rotterdam Naar Wereldwijd Succes 

Dat Nelson Freitas een meester is in het mengen van Kaapverdische inspiraties met moderne pop, R&B, en Afrobeats, is een feit dat zijn fans al lang erkennen. De muzikale reis van deze veelzijdige arti...

MUZIEK mrt 09, 17:52
ert45 1

Het Drake-effect: de beste Drake-Remixes van nieuwkomers

Drake en 4Batz hebben zojuist hun eerste samenwerking uitgebracht, 'Act II: Date @ 8 Remix'. Dit markeert een belangrijk moment waarbij Drake zijn krachten bundelt met de opkomende artiest 4Batz. Het...

MUZIEK mrt 08, 19:07