Video: Nicki Minaj fans demonstreren naar aanleiding van haar opmerkingen over vaccinaties

sep 17 2021, 15:45 LIFE
screenshot 2021 09 17 153705
De Barbz gaan de strijd aan met Amerikaanse gezondheidsexperts. Woensdag verzamelde een groep demonstranten zich buiten het hoofdkantoor van de Centers for Disease Control and Prevention in Atlanta, om de recente tweets van Nicki Minaj over een COVID-19-vaccin te verdedigen, meldt CBS 46. De Queen-rapper kreeg maandag te maken met enorme backlash toen ze beweerde dat de vriend van haar neef in Trinidad verontrustende bijwerkingen had ervaren nadat hij een vaccin had gekregen in Trinidad.
Op de avond van het jaarlijkse Met Gala tweette Nicki dat de organisatoren van het evenement een vaccinmandaat hadden ingevoerd voor alle aanwezigen. Ze was sceptisch over de doeltreffendheid van de prik en zei dat ze haar eigen onderzoek zou doen voordat ze een injectie zou krijgen.

They want you to get vaccinated for the Met. if I get vaccinated it won’t for the Met. It’ll be once I feel I’ve done enough research. I’m working on that now. In the meantime my loves, be safe. Wear the mask with 2 strings that grips your head & face. Not that loose one 🙏♥️

67.4K
Reply
Nadat sommige fans Nicki erop wezen dat de vaccins de kans op ernstige symptomen en overlijden aanzienlijk verminderen, deelde Nicki Minaj een anekdote over de vriend van haar neef in Trinidad, die naar verluid impotent werd nadat hij een injectie had gekregen.
Gezondheidsfunctionarissen uit verschillende landen weerlegden de beweringen van Nicki en beweerden dat er geen bewijs is dat de beschikbare COVID-19-vaccins impotentie veroorzaken. Maar mede-sceptici – waaronder de demonstranten buiten de CDC op woensdag – prezen de rapper omdat ze zich uitsprak en bekritiseerden degenen die probeerden haar claims probeerden te weerleggen.

My cousin in Trinidad won’t get the vaccine cuz his friend got it & became impotent. His testicles became swollen. His friend was weeks away from getting married, now the girl called off the wedding. So just pray on it & make sure you’re comfortable with ur decision, not bullied

139.3K
Reply
“Nicki Minaj heeft me de waarheid verteld! Fauci heeft tegen me gelogen!” schreeuwden demonstranten, verwijzend naar infectieziekte-expert Dr. Anthony Fauci. "Je weet dat Fauci liegt!" De demonstranten, die tijdens de demonstratie gezichtsbedekking en handschoenen droegen, riepen anderen op om ook de gerapporteerde werkzaamheid van de vaccins in twijfel te trekken. "Nicki Minaj, de queen of rap, sta op", zei een demonstrant. “Nicki zei: ‘Ik twijfel aan het vaccin’ en we zouden allemaal dit vaccin in twijfel moeten trekken.”
Bekijk de video hieronder.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21