Personeel Burger King stopt: ''We kappen ermee''

jul 13 2021, 12:01 LIFE
screenshot 2021 07 13 135549
Lincoln Nebraska: In een Burger King in de Verenigde Staten stopt al het personeel. Zij laten het filiaal waar ze werken leeg achter. Alle werknemers en de floormanager hebben als gevolg van steeds slechter wordende werkomstandigheden, ontslag genomen. Ze lieten klanten van het franchise restaurant via het bord bij de ingang weten dat het restaurant onbemand was. "We stoppen er allemaal mee", stond in grote letters op het bord, "Excuses voor het ongemak."

Personeel Burger King stopt

Zowel de managers als het personeel dienden hun ontslag in voordat ze besloten de boodschap op het bord te delen. Manager Rachael Flores zegt dat het restaurant zwaar onderbemand is en ze vaak 50 tot 60 uur per week moeten werken. Daarnaast schijnt bijvoorbeeld de airconditioning kapot te zijn, waardoor het in de keuken heter dan 30 graden kan worden. Onlangs moest Flores zelfs naar de spoedeisende hulp gebracht worden, omdat ze uitgedroogd was. "Ze zijn door zoveel districtmanagers heengegaan sinds ik floormanager ben. Niemand is nog naar de zaak gekomen om me te ondersteunen. Je kunt echt niet op ze bouwen", aldus Flores.
Nadat de foto van het bord waarop hun vertrek werd aangekondigd viraal ging op Facebook, werd de manager door haar bazen gebeld: de boodschap moest direct van het bord af. Nadat de boodschap verwijderd was, werd deze vervangen door een oproep om te komen solliciteren. Later die dag is de manager ontslagen, al zal dit haar niet veel verdriet doen, aangezien ze haar ontslag al had ingediend. Burger King zelf heeft nog niet gereageerd.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21