Wie is Julia Fox, de nieuwe vriendin van Kanye West?

jan 14 2022, 16:42 LIFE
1193448040
Wie het nieuws een beetje heeft gevolgd, kan het vast niet ontgaan zijn dat Kanye West al een tijdje met een nieuwe chick te zien is. Hoewel hij en zijn ex Kim Kardashian nog volop bezig zijn met hun scheiding, lijken ze beiden al ready te zijn voor een nieuwe relatie. Kim heeft haar pijlen gericht op comedian Pete Davidson, terwijl Kanye voor de beeldschone Julia Fox gaat. Maar wie is Julia Fox eigenlijk en wat doet ze?
Hoewel ze is opgegroeid in New York, is ze geboren in Italië. De Italiaans-Amerikaanse is 31 jaar oud, al lijkt ze een stuk jonger. In Amerika is ze een stuk bekender dan hier. Misschien kan je haar kennen van haar rol in 'Uncut Gems', een Netflix-film uit 2019. Daarin speelt ze de rol van Julia de Fiore, een minnaar van de hoofdrolspeler. Sterker nog - de rol waarvoor ze gecast is is gebaseerd op haar daadwerkelijke persona. Julia Fox doet echter veel meer dan acteren.

Ze schreef en regisseerde haar eigen shortfilm

Naast acteren heeft ze dus ook de film 'Fantasy Girls' geschreven en geregisseerd. Het is een film over een kinderpornohandel, gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Volgens Julia wilde ze het verhaal vertellen op een kunstzinnige manier, in plaats van een documentaire.

Ze had haar eigen kledinglijn

Als je een relatie aangaat met Ye, moet je natuurlijk wel een beetje gevoel voor fashion hebben. In 2014 creëerde ze Franziska Fox, een knitwear line die gedragen is door celebrities als Lindsay Lohan en Iggy Azalea. Er is echter niet veel meer over te vinden, dus is het waarschijnlijk een verloren hobby.
54a78b79beb18 elle 01 franziska fox fw14
Foto's van haar kledinglijn.

Ze stond model in de laatste Playboy editie met naaktheid

De foto's mogen we hier helaas niet posten, maar het zal niet moeilijk te vinden zijn. In 2015 stond ze model voor Playboy, om er later achter te komen dat het de laatste Playboy editie was waar naaktheid in te vinden was. Voor de achttien plussers onder ons; de foto's zijn aanraders.
78215639 81d0 4d0d 9c5c 39b7c3148b85 8788dc6f
via @juliafox/Instagram

Ze heeft schilderijen gemaakt met haar eigen bloed

Het zou geen vriendin van Ye zijn zonder een beetje extreemheid in haar kunst. In 2017 stelde ze haar zelfgemaakte schilderij tentoon, die beklad waren met haar eigen bloed en noemde het "R.I.P Julia Fox". Of dit hard is of een beetje weird, mag je zelf invullen.
da44d68e 669e 44c6 ac60 91f02b9aac96 bb969ebd
"R.I.P Julia Fox" - via @juliafox/Instagram
Al met al lijkt het dus een perfecte match voor Kanye. De twee hebben beide een artistieke vibe en uit haar werk is op te halen dat ze net als Ye een unieke kijk heeft op dingen. Hoewel Kanye het niet onder banken of stoelen steekt dat hij zijn relatie met Kim Kardashian terug wilt, lijkt hij voorlopig zoet te zijn.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

img 5075

Artist To Watch: Narco Polo

Narco Polo is onze nieuwe Artist To Watch voor de maand maart. We spraken Narco Polo over zijn begin als artiest.

MUZIEK mrt 15, 10:00
schermafbeelding 2024 03 09 om 163334

Nelson Freitas: Een Reis Van Rotterdam Naar Wereldwijd Succes 

Dat Nelson Freitas een meester is in het mengen van Kaapverdische inspiraties met moderne pop, R&B, en Afrobeats, is een feit dat zijn fans al lang erkennen. De muzikale reis van deze veelzijdige arti...

MUZIEK mrt 09, 17:52
ert45 1

Het Drake-effect: de beste Drake-Remixes van nieuwkomers

Drake en 4Batz hebben zojuist hun eerste samenwerking uitgebracht, 'Act II: Date @ 8 Remix'. Dit markeert een belangrijk moment waarbij Drake zijn krachten bundelt met de opkomende artiest 4Batz. Het...

MUZIEK mrt 08, 19:07
banner site

Complex Picks: Willem - Spuug van God

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van Willems album 'Spuug van God' uit.

MUZIEK mrt 05, 16:10