Skip to main content

Management Badr Hari reageert voor het eerst op zijn bizarre insta posts

07/10/2021
badr hari
Beeld: Parra.nu

Volgers van Badr Hari vragen zich al een tijdje af wat er precies aan de hand is met de Instagram van de kickbokser. Sinds hij KO ging in zijn laatste partij tegen Wrzosek, post hij namelijk volledig ander soort content. Zakenpartner Mobicep probeerde eerder in een video uitleg te geven, maar roddelpagina JuiceChannel beweert dat er iets heel anders aan de hand is. 

De ‘raarste’ dingen kwamen voorbij. Zo staat er in de bio van Badr Hari dat hij de eigenaar van Willy Wonka Chocolate Factory is en heeft hij Johnny Depp’s versie van Willy Wonka als profielfoto. Daarnaast plaatste hij een foto van Danny Phantom en emotionele quotes die zijn volgers niet van hem gewend waren. Het wekte het gerucht dat Badr Hari zich zou hebben gerealiseerd dat Mike dè trainer voor hem is en dat hij het gevoel had dat MB Nutrition hem keihard liet vallen na zijn verlies.

Volgens Mobicep bleek daar niks van waar en Badr’s coach, Said Badaoui, noemt het een “broodje aap verhaal”. Vervolgens begon iedereen zich af te vragen of de kickbokser dan gehackt was. De posts op Instagram gingen door, maar niemand kreeg daadwerkelijk uitleg. Kreeg, want het management van Badr Hari heeft inmiddels gereageerd. Zij lieten namelijk aan Shownieuws weten dat Badr het toch echt allemaal zelf plaatst.

De reden: hij vindt het leuk om verrassend uit de hoek te komen. “Iets anders”, werd daaraan toegevoegd. 

Leave a Reply