Skip to main content

Memphis Depay teaset futuristische Puma sneaker

18/07/2023

PUMA-ambassadeur Memphis Depay treedt vandaag op de voorgrond om een spannend nieuw design te onthullen: de Exotek NITRO™, exclusief voor Foot Locker. Deze sneaker werd voor het eerst onthuld door Depay, als een symbool van zijn innovatieve stijl en vooruitstrevende visie.

Geïnspireerd door de baanbrekende NITRO™ FASTROID sneaker die zijn debuut maakte tijdens PUMA’s “Futrograde” presentatie op de New York Fashion Week, is de nieuwe Exotek NITRO™ een demonstratie van zichtbare technologie. Deze schoen weerspiegelt een avant-garde uitdrukking van architecturale praktijken en biologische structuren, een filosofie die Depay ook in zijn eigen leven en carrière belichaamt.

Deze innovatieve sneaker, geïntroduceerd door Memphis zelf, biedt een ultra-zachte zoolvulling, ingekapseld in een structurele kooi. Deze geavanceerde technische oplossing verhoogt de stabiliteit en biedt tegelijkertijd de drager alle voordelen van verbeterd comfort.

De Exotek NITRO™ valt op met twee gradiëntkleurenschema’s op de structurele kooi van de schoen, waaronder de zwarte NITRO™ vulling schuilgaat. Daarnaast is de bovenkant afgewerkt met zwart gaas en leer. In lijn met Depay’s scherpzinnige gevoel voor stijl, bevat de Formstrip van de schoen een geometrisch patroon dat de ontwerptaal van de zool weerspiegelt.

Zoals Memphis Depay voortdurend de grenzen verlegt, zowel op als naast het veld, is de EXOTEK NITRO™ ontworpen voor een fysieke toekomst waarin analoog en digitaal samenkomen.

De sneaker is exclusief verkrijgbaar bij Foot Locker, de door Memphis Depay gepresenteerde PUMA Exotek NITRO™ is online en in geselecteerde winkels beschikbaar vanaf 3 augustus 2023.

Meer weten over alles omtrent muziek, fashion, sport en meer? Check dan onze homepage!