Bobby Shmurda over het maken van hot n**ga voor $20, lid worden van de Mile High Club en bellen met Jay-Z

dec 17 2021, 12:59 MUZIEK
bobby
Complex US jaagt op dit Bobby Shmurda-interview sinds hij thuiskwam. Het is ze eindelijk gelukt. De rapper uit Brooklyn kwam langs om met Speedy te praten over alles wat er in zijn leven en carrière is gebeurd, aangezien hij voor zes jaar op het hoogtepunt van zijn jonge carrière de gevangenis inging.
Nu hij voorgoed terug is, is Bobby Shmurda van plan om verder te gaan waar hij was gebleven en nog beter en groter te worden dan voorheen. Ze spraken over de nieuwe muziek die hij onderweg heeft, zijn bucketlist, zijn contract bij Roc Nation en nog veel meer. Bekijk het volledige interview hieronder.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

atwbanner alessio

Artist To Watch: Alessio

Alessio de Martino wist al op jonge leeftijd hoe je via social media je eigen succes kan creëren en bouwde sinds 2019 zijn online following op. In 2022 begon hij met het uitbrengen van zijn eigen muzi...

MUZIEK jun 24, 11:49
whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55