Skip to main content

Bobby Shmurda wil nummer voor de stripclub maken met Adele

26/11/2021

Ik herhaal: Bobby Shmurda wil een track maken voor de stripclubs met Adele. Via een tweet liet de rapper weten dat hij de krachten wil bundelen van de twee supermachten. Op zijn gehele eigen manier bracht hij gistermiddag het idee naar buiten. 

Het is allang duidelijk dat de wereld te klein is voor Adele. Adele heeft al sinds 2015 geen album uitgebracht. Toch is het haar gelukt om binnen drie dagen na de release van 30, het bestverkochte album van het jaar in de Verenigde Staten te hebben. Die erkenning krijgt ze natuurlijk ook wereldwijd. Zo heeft Drake het album geluisterd voor de release en was hij zeer tevreden met het eindproduct. Twee verschillende werelden, maar toch de erkenning die beide verdienen. Het is dan ook niet vreemd dat Bobby Shmurda een samenwerking voor ogen heeft. Het zou wel geweldig zijn als het Bobby Shmurda lukt om Adele op een beat van bijvoorbeeld Sonny Digital te krijgen.  

Bobby Shmurda gaf met een vervolgtweet een voorproefje op het nummer. Het zou je op deze wijze aan het dansen moeten krijgen:

Leave a Reply