Complex NL presents Givēon in Amsterdam

feb 20 2023, 12:38 MUZIEK
giveon voorpagina
Complex NL presenteert een exclusief concert van Givēon in AFAS Live, Amsterdam. De laatste keer dat Giveon in Amsterdam was, verkocht hij op één avond twee keer Paradiso uit. De R&B zanger keert op 8 mei terug naar Nederland voor een show in AFAS Live rond zijn recente album 'Give Or Take'. De Nederlandse R&B ster Rimon zal deze avond de support verzorgen. De kaartverkoop start op vrijdag 24 februari om 10:00.
De opkomende R&B-zanger Givēon is een talent dat zijn succes niet overhaast. Ondanks zijn snelle reis naar de top, voelen zijn beslissingen in zijn carrière zelden gehaast aan. Met zijn motto "Ik wacht totdat ik iets te zeggen heb voordat ik het zeg" laat de zelfverzekerde zanger zien dat hij voor kwaliteit gaat boven snelheid. In 2022 werd Givēon maar liefst zes keer genomineerd voor een Grammy, waaronder voor zijn Billboard Top 100 hit 'Heartbreak Anniversary' en zijn succesvolle samenwerking met Justin Bieber op het nummer 'Peaches'. Maar ondanks deze indrukwekkende cijfers streeft Givēon geen snel succes na. Voor hem staat zijn ontwikkeling als artiest op de eerste plek en ligt de focus op het vertellen van verhalen in zijn songs.
Het nummer 'Chicago Freestyle', dat Givēon schreef voor één van zijn liveshows, werd al snel opgepikt door Drake en gebruikt voor zijn 2020 mixtape 'Dark Lane Demo Tapes'. Het bracht Givēon's stemgeluid naar miljoenen nieuwe fans en zorgde voor zijn definitieve doorbraak. Givēon blijft echter gefocust op zijn ontwikkeling als artiest en het vertellen van verhalen in zijn muziek, iets wat hij zijn hele leven al meekrijgt van zijn moeder. Met zijn unieke stemgeluid en zijn toewijding aan kwaliteit, zal Givēon ongetwijfeld nog veel meer successen boeken in de toekomst.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

atwbanner alessio

Artist To Watch: Alessio

Alessio de Martino wist al op jonge leeftijd hoe je via social media je eigen succes kan creëren en bouwde sinds 2019 zijn online following op. In 2022 begon hij met het uitbrengen van zijn eigen muzi...

MUZIEK jun 24, 11:49
whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55