Dit is waarom Drake's verse niet op de eerste versie van 'DS4EVER' stond

jan 24 2022, 12:04 MUZIEK
https hypebeastcom image 2022 01 gunna ds4ever deluxe album stream 000
Gunna heeft het jaar goed afgetrapt met het vierde en laatste deel van zijn 'Drip Season' serie. 'DS4EVER' kwam op nummer 1 binnen, dat in een week waarin The Weeknd ook een album uitbracht.
In de eerste instantie werd er aangekondigd dat Drake op 'DS4EVER' zou staan, maar toen het album uitkwam ontbrak de Canadees. Een week later werd er een versie gedropt waar de samenwerking tussen de twee toch op stond - 'P Power' is een door Metro Boomin geproduceerde track die in de smaak is gevallen bij fans wereldwijd. In een interview met Complex heeft hij uitgelegd waarom het allemaal zo is gelopen.
De tune bevat een sample van Donna Summer, 'Could It Be Magic', die ze niet optijd konden clearen. "Ik heb Donna Summer gesampled," zei Gunna. "Ik ken haar niet eens, omdat ik zo jong ben. Maar ze was een legend en ik kon helaas de sample niet optijd clearen."
De sample werd uiteindelijk gecleared en 'P Power' was op 13 januari toegevoegd. Op 'DS4EVER' staan ook features van Young Thug, Future, Chris Brown, 21 Savage en Chlöe Bailey. "Ik zou ook een tune willen maken met Adele of Ariana Grande," zei Gunna. "Ik zou ook een tune willen maken met Mary J. Blige, John Legend, Swizz Beatz & Alicia Keys. Ik heb een grote lijst, for real."

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

https hypebeastcom image 2024 05 10 gunna one of wun album stream 1 1

Complex Picks: Gunna - One of Wun

Dit keer bespreken we het nieuwe album van Gunna, ‘One of Wun’.

MUZIEK mei 16, 14:57
4277 ne ecomm jw jwblacklabelthebend nl nl 1920x1080 organic v102 ss scx02 1

Johnnie Walker viert vrouwelijke game-changers in de Nederlandse hiphop met ‘’Pass the Mic’’

Met nu meer dan 50 jaar bestaan van Hip Hop is diversiteit de kracht die het genre gaande houdt. Juist de mix van achtergronden, invloeden en ervaringen is wat de hiphopscene drijft en altijd heeft ve...

MUZIEK mei 13, 13:34
website banner template 1

Complex Picks: PartyNextDoor - PARTYNEXTDOOR4

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van een nieuw muziekproject.

MUZIEK mei 01, 16:48
website banner template

In Gesprek Met 24kGoldn

24kGoldn, bekend van 'Valentino' en 'Mood', brak door op 18-jarige leeftijd. Zijn EP 'Growing Pains' verkent zijn leven na succes.

MUZIEK apr 25, 18:00