Don Toliver over hoe de samenwerking met Kanye tot stand is gekomen

okt 08 2021, 12:37 MUZIEK
don
Vandaag is Don Toliver’s album ‘Life Of A Don’ uitgekomen. Kort daarvoor was hij te gast bij Hot 97’s Ebro in the morning-show. Daar had hij het onder andere over zijn ervaring met het werken met Kanye West aan Donda.
De rapper uit Houston sprak met Ebro Darden terwijl hij inging op hoe de samenwerking tot stand kwam. Toliver begon met het vertellen dat er werd gewerkt aan ‘platen’ voordat er werd gewerkt aan het concept van DONDA. Volgens Don Toliver is Ye één van de weinige die volledig transparant tegen hem is.  
“We waren al platen aan het maken. Ik had niet eens echt een volledig idee van wat Donda toen was. Ik maakte gewoon platen met hem.’’
Don Toliver begon met te vertellen dat het duo al bezig was met het werken aan platen voordat het concept van DONDA daadwerkelijk tot stand kwamen gaf aan dat Ye een van de weinige is die volledig transparant tegen hem is. Hij deed zijn eigen ding op een paar nummers die hij had meegekregen van Ye, uiteindelijk werd het nummer Moon het eindproduct. Ondanks Moon niet was zoals hij had verwacht dat, was Don Toliver nog steeds dankbaar voor de kans die hij kreeg.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

https hypebeastcom image 2024 05 10 gunna one of wun album stream 1 1

Complex Picks: Gunna - One of Wun

Dit keer bespreken we het nieuwe album van Gunna, ‘One of Wun’.

MUZIEK mei 16, 14:57
4277 ne ecomm jw jwblacklabelthebend nl nl 1920x1080 organic v102 ss scx02 1

Johnnie Walker viert vrouwelijke game-changers in de Nederlandse hiphop met ‘’Pass the Mic’’

Met nu meer dan 50 jaar bestaan van Hip Hop is diversiteit de kracht die het genre gaande houdt. Juist de mix van achtergronden, invloeden en ervaringen is wat de hiphopscene drijft en altijd heeft ve...

MUZIEK mei 13, 13:34
website banner template 1

Complex Picks: PartyNextDoor - PARTYNEXTDOOR4

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van een nieuw muziekproject.

MUZIEK mei 01, 16:48
website banner template

In Gesprek Met 24kGoldn

24kGoldn, bekend van 'Valentino' en 'Mood', brak door op 18-jarige leeftijd. Zijn EP 'Growing Pains' verkent zijn leven na succes.

MUZIEK apr 25, 18:00