Don Toliver over hoe de samenwerking met Kanye tot stand is gekomen

okt 08 2021, 12:37 MUZIEK
don
Vandaag is Don Toliver’s album ‘Life Of A Don’ uitgekomen. Kort daarvoor was hij te gast bij Hot 97’s Ebro in the morning-show. Daar had hij het onder andere over zijn ervaring met het werken met Kanye West aan Donda.
De rapper uit Houston sprak met Ebro Darden terwijl hij inging op hoe de samenwerking tot stand kwam. Toliver begon met het vertellen dat er werd gewerkt aan ‘platen’ voordat er werd gewerkt aan het concept van DONDA. Volgens Don Toliver is Ye één van de weinige die volledig transparant tegen hem is.  
“We waren al platen aan het maken. Ik had niet eens echt een volledig idee van wat Donda toen was. Ik maakte gewoon platen met hem.’’
Don Toliver begon met te vertellen dat het duo al bezig was met het werken aan platen voordat het concept van DONDA daadwerkelijk tot stand kwamen gaf aan dat Ye een van de weinige is die volledig transparant tegen hem is. Hij deed zijn eigen ding op een paar nummers die hij had meegekregen van Ye, uiteindelijk werd het nummer Moon het eindproduct. Ondanks Moon niet was zoals hij had verwacht dat, was Don Toliver nog steeds dankbaar voor de kans die hij kreeg.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21