Dwayne Johnson maakt rapdebuut met vers op het nieuwe album van Tech N9ne

okt 09 2021, 11:00 MUZIEK
23566465934 9af96a3645 o
Na werelddominantie in de entertainmentindustrie en in het professionele worstelen, heeft Dwayne "The Rock" Johnson officieel de overstap gemaakt naar de muziekwereld. De filmster maakte gisteren zijn officiële debuut op het nummer Face Off van Tech N9ne, het zesde nummer van het nieuwe album 'ASIN9ne' van Tech N9ne.

“It’s about tribe, it’s about power / We stay hungry, we devour / Put in the work, put in the hours and take what’s ours / Black and Samoan in my veins, my culture bangin’ with Strange / I change the game so what’s my muthafucking name (Rock)” 

The Rock op het nummer Face Off

De 49-jarige voormalige professionele worstelaar deelde afgelopen donderdag een teaser van het nummer op Twitter.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

The Rock deelde vervolgens een video van zichzelf hoe hij aan het trainen was op het nummer Face Off.
De video voor het nummer is inmiddels uitgebracht, waarin ook Johnson te zien is. Je kunt het hierboven bekijken. En stream het nieuwe album van Tech hieronder.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

atwbanner alessio

Artist To Watch: Alessio

Alessio de Martino wist al op jonge leeftijd hoe je via social media je eigen succes kan creëren en bouwde sinds 2019 zijn online following op. In 2022 begon hij met het uitbrengen van zijn eigen muzi...

MUZIEK jun 24, 11:49
whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55