Fan kiest voor diner met Boosie in plaats van gigantisch geldbedrag

dec 23 2021, 11:45 MUZIEK
boosie
Je moet kiezen: een diner met een celeb naar keuze of je krijgt €20.000. Wat zou je kiezen? Het is een beruchte internetgrap dat wereldwijd bekendheid heeft gekregen. Een rapper kreeg precies die keuze voorgeschoteld door de beruchte Boosie.
Vaak gaat de keuze tussen een diner met Jay-Z en een enorm geldbedrag. Mensen die kozen voor Jay-Z hadden het argument dat de entrepreneur wel zijn kennis zou delen als het gaat om geld maken. Velen vonden dit argument onlogisch omdat je ook kon kiezen voor een zakgeld.
Boosie was benieuwd of bij hem hetzelfde zou gebeuren en gooide de stelling op Twitter. Een gelukkige fan koos voor een diner in plaats van de €20.000. Nie-mand snapte de keuze voor het diner, zelfs Boosie niet. Boosie probeerde hem zelfs over te halen het geld aan te nemen, maar zijn advies was aan dovemans oren gericht. Uiteindelijk kreeg de fan zijn prijs plus iets extra. Naast het diner mocht de rapper op een Boosie-track. Hieronder kan je de tweets vinden:

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

img 5075

Artist To Watch: Narco Polo

Narco Polo is onze nieuwe Artist To Watch voor de maand maart. We spraken Narco Polo over zijn begin als artiest.

MUZIEK mrt 15, 10:00
schermafbeelding 2024 03 09 om 163334

Nelson Freitas: Een Reis Van Rotterdam Naar Wereldwijd Succes 

Dat Nelson Freitas een meester is in het mengen van Kaapverdische inspiraties met moderne pop, R&B, en Afrobeats, is een feit dat zijn fans al lang erkennen. De muzikale reis van deze veelzijdige arti...

MUZIEK mrt 09, 17:52
ert45 1

Het Drake-effect: de beste Drake-Remixes van nieuwkomers

Drake en 4Batz hebben zojuist hun eerste samenwerking uitgebracht, 'Act II: Date @ 8 Remix'. Dit markeert een belangrijk moment waarbij Drake zijn krachten bundelt met de opkomende artiest 4Batz. Het...

MUZIEK mrt 08, 19:07
banner site

Complex Picks: Willem - Spuug van God

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van Willems album 'Spuug van God' uit.

MUZIEK mrt 05, 16:10