Future: 'Ik ben beter dan Jay-Z'

dec 24 2021, 13:46 MUZIEK
future
Jay-Z zei eerder deze week dat niemand hem in een Verzuz-strijd kon verslaan. Dit deed de rapper op Twitter. Natuurlijk hadden de uitspraken de gehele rapgame in een headlock. De namen met potentiële tegenstanders vlogen voorbij. Nas? mixtape Lil Wayne? Zelfs het filmpje van Kanye kwam voorbij, daarin legt hij uit dat iedereen kapot maakt in een Verzuz.
Nu heeft ook Future zich gemengd in de strijd. Hij plaatste een bericht van een iemand die zei dat iedereen in Atlanta denkt dat Hendrix Hov zou verslaan. podcaster en ATL-persoonlijkheid Big Bank DTE gaf dit een co-sign en plaatste hetzelfde bericht op Instagram.
Sinds Hov een line over Future dropte in het nummer ‘Kill Jay-Z’ zit het niet lekker tussen de rappers. Jay-Z heeft zich overigens wel verontschuldigt aan Future voor de line in ‘Kill Jay-Z’. Future gaf in een interview nooit in te gaan op dat soort negatieve energie. Maar toch loert Future op dit soort momenten.

"I don't even know what you woulda done / In the future other niggas playin' football with your son."

'Kill Jay-Z'

Ongeveer een week geleden vergeleek Future zichzelf met Jay en tweette hij dat hij gelooft dat hij de grotere 'op straat' is.
Hij volgde dat met een reeks andere tweets waarin hij vertelde dat hij denkt dat hij de enige artiest is die Ye met hem op het podium zou kunnen brengen nadat West zich bij hem had gevoegd tijdens zijn set in Rolling Loud California.
Afgezien van Future zei Lil Jon ook dat Busta Rhymes Hov zou "smoken" in een Verzuz.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

https hypebeastcom image 2024 05 10 gunna one of wun album stream 1 1

Complex Picks: Gunna - One of Wun

Dit keer bespreken we het nieuwe album van Gunna, ‘One of Wun’.

MUZIEK mei 16, 14:57
4277 ne ecomm jw jwblacklabelthebend nl nl 1920x1080 organic v102 ss scx02 1

Johnnie Walker viert vrouwelijke game-changers in de Nederlandse hiphop met ‘’Pass the Mic’’

Met nu meer dan 50 jaar bestaan van Hip Hop is diversiteit de kracht die het genre gaande houdt. Juist de mix van achtergronden, invloeden en ervaringen is wat de hiphopscene drijft en altijd heeft ve...

MUZIEK mei 13, 13:34
website banner template 1

Complex Picks: PartyNextDoor - PARTYNEXTDOOR4

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van een nieuw muziekproject.

MUZIEK mei 01, 16:48
website banner template

In Gesprek Met 24kGoldn

24kGoldn, bekend van 'Valentino' en 'Mood', brak door op 18-jarige leeftijd. Zijn EP 'Growing Pains' verkent zijn leven na succes.

MUZIEK apr 25, 18:00