Future reageert op het worden van de eerste artiest met 10 miljoen SoundCloud-volgers

dec 30 2021, 13:27 MUZIEK
ontwerp zonder titel 31
Net voor het einde van 2021 heeft Future een nieuwe mijlpaal bereikt. Future is de eerste artiest die meer dan 10 miljoen volgers op SoundCloud heeft bereikt. Future Hendrix is op dit moment al minstens een decennium actief op SoundCloud."Bedankt"
Een aantal legendarische mixtapes met DJ Esco zijn daar ‘officieel’ te vinden. De Atlanta-rapper had sinds dit jaar het record in handen voor het meest gevolgde account op SoundCloud en daar komt nu dus de mijlpaal van tien miljoen volgers bij. In een bericht op zijn Instagram Stories erkende Future de prestatie door er een bericht over te delen.
Andere artiesten met enorme aanhang zijn Big Sean met meer dan 9,5 miljoen volgers, en Wale, Pusha-T en Big K.R.I.T., die allemaal meer dan 8 miljoen hebben. Zelfs Lil Uzi Vert niet, een SoundCloud-rapper met wie Future samenwerkte aan Pluto x Baby Pluto uit 2020, heeft zo'n hoog aantal volgers op het platform.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

img 5075

Artist To Watch: Narco Polo

Narco Polo is onze nieuwe Artist To Watch voor de maand maart. We spraken Narco Polo over zijn begin als artiest.

MUZIEK mrt 15, 10:00
schermafbeelding 2024 03 09 om 163334

Nelson Freitas: Een Reis Van Rotterdam Naar Wereldwijd Succes 

Dat Nelson Freitas een meester is in het mengen van Kaapverdische inspiraties met moderne pop, R&B, en Afrobeats, is een feit dat zijn fans al lang erkennen. De muzikale reis van deze veelzijdige arti...

MUZIEK mrt 09, 17:52
ert45 1

Het Drake-effect: de beste Drake-Remixes van nieuwkomers

Drake en 4Batz hebben zojuist hun eerste samenwerking uitgebracht, 'Act II: Date @ 8 Remix'. Dit markeert een belangrijk moment waarbij Drake zijn krachten bundelt met de opkomende artiest 4Batz. Het...

MUZIEK mrt 08, 19:07
banner site

Complex Picks: Willem - Spuug van God

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van Willems album 'Spuug van God' uit.

MUZIEK mrt 05, 16:10