Jorja Smith dropt nieuwe single 'All of This'

aug 05 2021, 21:12 MUZIEK
Hoewel we gewend zijn aan nieuwe muziek op vrijdag, weten sommige artiesten ons te verassen met doordeweekse releases. Zo dropte Jack Harlow deze week nieuwe single 'SUV's (Black on Black), met Pooh Shiesty. Vandaag is Jorja Smith aan de beurt om ons te verassen, met haar nieuwe release 'All of This'.
De track is geproduceerd door GuiltyBeatz. Jorja Smith en de producer hebben elkaar ontmoet toen Jorja op schrijverskamp was in Jamaica. 'All of This' valt onder het genre 'Ampiano'. Dit wordt beschreven als een stijl van housemuziek, die in 2012 uit Zuid-Afrika is voortgekomen.
"Hij is zo geweldig om mee te werken en toen we in eerste instantie met het nummer begonnen, was het meer een ritmische beat", zei de Britse zangeres over het maken van de track. "Hij heeft eerder Amapiano-afspeellijsten met mij gedeeld en tijdens de eerste lockdown in 2020 stuurde hij me een versie van het nummer zoals het nu is. We hebben toen het nummer op afstand geschreven en via WhatsApp berichten uitgewisseld met zijn vriendin Abby, die ook een schrijver is. Het gaat allemaal om iemand die jou niet verdient en denkt: wow, je had echt alles van mij ooit, ew."
Bekijk de video van 'All of This' hieronder.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

gkwytkyx0aa1eny

Complex Picks: We Still Don't Trust You - Metro Boomin & Future

Deze week bespreken we het nieuwe album van Metro Boomin & Future - We Still Don’t Trust You.

MUZIEK apr 17, 21:04
img 5075

Artist To Watch: Narco Polo

Narco Polo is onze nieuwe Artist To Watch voor de maand maart. We spraken Narco Polo over zijn begin als artiest.

MUZIEK mrt 15, 10:00
schermafbeelding 2024 03 09 om 163334

Nelson Freitas: Een Reis Van Rotterdam Naar Wereldwijd Succes 

Dat Nelson Freitas een meester is in het mengen van Kaapverdische inspiraties met moderne pop, R&B, en Afrobeats, is een feit dat zijn fans al lang erkennen. De muzikale reis van deze veelzijdige arti...

MUZIEK mrt 09, 17:52
ert45 1

Het Drake-effect: de beste Drake-Remixes van nieuwkomers

Drake en 4Batz hebben zojuist hun eerste samenwerking uitgebracht, 'Act II: Date @ 8 Remix'. Dit markeert een belangrijk moment waarbij Drake zijn krachten bundelt met de opkomende artiest 4Batz. Het...

MUZIEK mrt 08, 19:07