Kanye West coverde een Drake tune: dit is wat we kunnen verwachten nu de beef voorbij is

nov 23 2021, 11:17 MUZIEK
Het is misschien de meest besproken beef van de afgelopen jaren: Kanye en Drake. Twee rappers die beiden vaak genoemd worden in de GOAT discussie, waarvan iedereen het liefst had dat ze in vrede samen konden werken. Nu ze de ruzie hebben bijgelegd, lijkt dit steeds meer realiteit te worden.
Tijdens de afgelopen Sunday Service, kregen we een klein voorproefje van hoe een samenwerking tussen de twee zou kunnen klinken. Het koor performde eerst een paar 'DONDA' tracks, totdat er ineens een Drake tune voorbij kwam. Met aangepaste tekst deden ze een prachtige gospel versie van 'God's Plan' als onderdeel van hun afsluiting. Check de beelden hieronder.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

img 5075

Artist To Watch: Narco Polo

Narco Polo is onze nieuwe Artist To Watch voor de maand maart. We spraken Narco Polo over zijn begin als artiest.

MUZIEK mrt 15, 10:00
schermafbeelding 2024 03 09 om 163334

Nelson Freitas: Een Reis Van Rotterdam Naar Wereldwijd Succes 

Dat Nelson Freitas een meester is in het mengen van Kaapverdische inspiraties met moderne pop, R&B, en Afrobeats, is een feit dat zijn fans al lang erkennen. De muzikale reis van deze veelzijdige arti...

MUZIEK mrt 09, 17:52
ert45 1

Het Drake-effect: de beste Drake-Remixes van nieuwkomers

Drake en 4Batz hebben zojuist hun eerste samenwerking uitgebracht, 'Act II: Date @ 8 Remix'. Dit markeert een belangrijk moment waarbij Drake zijn krachten bundelt met de opkomende artiest 4Batz. Het...

MUZIEK mrt 08, 19:07
banner site

Complex Picks: Willem - Spuug van God

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van Willems album 'Spuug van God' uit.

MUZIEK mrt 05, 16:10