Lange Frans onder vuur in discussie met volgers: ''Slappe Frans''

sep 29 2021, 10:01 MUZIEK
screenshot 2021 09 29 095930
Lange Frans gaf vorige week een optreden op de kermis in Edam, wat niet in de smaak viel bij zijn volgers. Voor het optreden was het namelijk verplicht een QR code te laten zien, zoals tegenwoordig overal het geval is. Gezien de kritiek die de rapper geuit heeft over het coronabeleid en de regering, konden zijn volgers dit absoluut niet waarderen. De situatie ging van kwaad tot erger toen Frans in een verhitte discussie raakte met kritische volgers.
Een van de volgers reageerde met: 'De tuinders hebben tekort arbeiders. Daar kan je altijd je brood verdienen. Principes zijn principes of je moet een rubberen ruggengraat hebben.' Lange Frans antwoordde hierop met: 'Na 23 jaar opbouwen in de muziek zeg jij wordt tuinder. Ok helder.' De vrouw in kwestie zette de discussie echter voort: 'Nee dat zeg ik niet. Ik zeg dat als je echt achter je principes staat dat er altijd een mogelijkheid is om brood op de plank te krijgen totdat het tij weer keert.'
Ze was niet de enige van zijn volgers die zo dacht. Anderen waren het volledig met haar eens en noemden de rapper hypocriet. Een andere volger zei: 'Slappe Frans'. Bekijk de tweet van Lange Frans en de reacties van zijn volgers hieronder.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21