Lange Frans onder vuur in discussie met volgers: ''Slappe Frans''

sep 29 2021, 10:01 MUZIEK
screenshot 2021 09 29 095930
Lange Frans gaf vorige week een optreden op de kermis in Edam, wat niet in de smaak viel bij zijn volgers. Voor het optreden was het namelijk verplicht een QR code te laten zien, zoals tegenwoordig overal het geval is. Gezien de kritiek die de rapper geuit heeft over het coronabeleid en de regering, konden zijn volgers dit absoluut niet waarderen. De situatie ging van kwaad tot erger toen Frans in een verhitte discussie raakte met kritische volgers.
Een van de volgers reageerde met: 'De tuinders hebben tekort arbeiders. Daar kan je altijd je brood verdienen. Principes zijn principes of je moet een rubberen ruggengraat hebben.' Lange Frans antwoordde hierop met: 'Na 23 jaar opbouwen in de muziek zeg jij wordt tuinder. Ok helder.' De vrouw in kwestie zette de discussie echter voort: 'Nee dat zeg ik niet. Ik zeg dat als je echt achter je principes staat dat er altijd een mogelijkheid is om brood op de plank te krijgen totdat het tij weer keert.'
Ze was niet de enige van zijn volgers die zo dacht. Anderen waren het volledig met haar eens en noemden de rapper hypocriet. Een andere volger zei: 'Slappe Frans'. Bekijk de tweet van Lange Frans en de reacties van zijn volgers hieronder.

Na 23 jaar opbouwen in de muziek zeg jij wordt tuinder. Ok helder.

Carla 🐭
Carla 🐭
@PiepzeideM

De tuinders hebben tekort arbeiders. Daar kan je altijd je brood verdienen. Principes zijn principes of je moet een rubberen ruggengraat hebben.

31
Reply

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

https hypebeastcom image 2024 05 10 gunna one of wun album stream 1 1

Complex Picks: Gunna - One of Wun

Dit keer bespreken we het nieuwe album van Gunna, ‘One of Wun’.

MUZIEK mei 16, 14:57
4277 ne ecomm jw jwblacklabelthebend nl nl 1920x1080 organic v102 ss scx02 1

Johnnie Walker viert vrouwelijke game-changers in de Nederlandse hiphop met ‘’Pass the Mic’’

Met nu meer dan 50 jaar bestaan van Hip Hop is diversiteit de kracht die het genre gaande houdt. Juist de mix van achtergronden, invloeden en ervaringen is wat de hiphopscene drijft en altijd heeft ve...

MUZIEK mei 13, 13:34
website banner template 1

Complex Picks: PartyNextDoor - PARTYNEXTDOOR4

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van een nieuw muziekproject.

MUZIEK mei 01, 16:48
website banner template

In Gesprek Met 24kGoldn

24kGoldn, bekend van 'Valentino' en 'Mood', brak door op 18-jarige leeftijd. Zijn EP 'Growing Pains' verkent zijn leven na succes.

MUZIEK apr 25, 18:00