Nardo Wick komt terug op uitspraak over het beroven van mensen

dec 31 2021, 12:51 MUZIEK
nardo wick
Nardo Wick komt met een reactie nadat hij toegaf dat het beroven van mensen de voorkeur had boven het hebben van een echte baan. Via Instagram komt de rapper nu terug op de uitspraken.
Nardo Wick komt terug op de uitspraken nadat hij kritiek had gekregen voor de opmerkingen. De uitspraken werden gedaan in de podcast Big Facts. Op een bepaald moment tijdens de sit-down werd Nardo ondervraagd over zijn leven voordat hij tekende bij een groot platenlabel. Hij legde uit dat er een tijd was dat hij regelmatig mensen beroofde om duizenden dollars in contanten te krijgen, wat hij liever had dan een legitieme baan. Nardo Wick wil duidelijk maken dat mensen beroven, ongeacht de situatie, niet oké is.

“Ze stelden een vraag over MIJN VERLEDEN en ik beantwoordde die. Dat is wat ik deed toen ik 15-16 jaar oud was. Een product van mijn omgeving. Mijn moeder was net thuisgekomen uit de gevangenis, het was een moeilijke tijd voor ons en we hadden niets. Ik zou een jonge zwarte man of iemand anders nooit vertellen of proberen te overtuigen om te stoppen! Ik veranderde mijn leven. Begon rappen serieus te nemen omdat ik wist dat ik het niet zou redden als ik bleef doen wat ik deed.”

Nardo Wick

Hoewel eerlijk leidden de opmerkingen van Nardo tot een terugslag bij sommige fans. De fans beschuldigden de rapper van het verheerlijken en aanmoedigen van misdaad. Dit is vaker het geval als het gaat om Hiphop, daarom is het fijn dat Nardo met een verklaring komt voor de uitspraken.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21