NBA YoungBoy toch niet op vrije voeten

okt 23 2021, 12:03 MUZIEK
youngboy
Het was breaking news: NBA YoungBoy mocht de gevangenis verlaten. De rapper mocht dit doen onder strenge voorwaarden. De nadruk ligt op mocht, want YoungBoy moet nog even een weekje wachten. Hij heeft namelijk nog een andere zaak lopen voor wapenbezit.
Volgens een bericht van DJ Akademiks, die een goede band heeft met de rapper, was het mogelijk dat NBA YoungBoy gisteravond (Nederlandse tijd) vrij zou komen. Eerder deze week stelde het juridische team van de rapper een plan voor waarbij hij permanent naar Utah zou verhuizen. Dit zou de rapper doen om bij een adoptiegezin te gaan wonen.
YoungBoy heeft een hechte band gekregen met een van zijn oude docenten en wilt nu bij haar in de buurt gaan wonen. Aanklager zouden akkoord zijn gegaan met het voorstel. Volgens het voorstel zal er een studio gebouwd worden in het huis van de rapper en zal er een beveiligingsteam rondlopen. Het beveiligingsteam bestaat uit ex-militairen die 24/7 aanwezig zijn.
Helaas voor NBA YoungBoy gaat het feestje dus niet door. Zijn huidige zaak wordt behandeld in de staat Utah en hij moet toestemming voor vrijlating krijgen van de staat Californië.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

https hypebeastcom image 2024 05 10 gunna one of wun album stream 1 1

Complex Picks: Gunna - One of Wun

Dit keer bespreken we het nieuwe album van Gunna, ‘One of Wun’.

MUZIEK mei 16, 14:57
4277 ne ecomm jw jwblacklabelthebend nl nl 1920x1080 organic v102 ss scx02 1

Johnnie Walker viert vrouwelijke game-changers in de Nederlandse hiphop met ‘’Pass the Mic’’

Met nu meer dan 50 jaar bestaan van Hip Hop is diversiteit de kracht die het genre gaande houdt. Juist de mix van achtergronden, invloeden en ervaringen is wat de hiphopscene drijft en altijd heeft ve...

MUZIEK mei 13, 13:34
website banner template 1

Complex Picks: PartyNextDoor - PARTYNEXTDOOR4

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van een nieuw muziekproject.

MUZIEK mei 01, 16:48
website banner template

In Gesprek Met 24kGoldn

24kGoldn, bekend van 'Valentino' en 'Mood', brak door op 18-jarige leeftijd. Zijn EP 'Growing Pains' verkent zijn leven na succes.

MUZIEK apr 25, 18:00