NBA YoungBoy toch niet op vrije voeten

okt 23 2021, 12:03 MUZIEK
youngboy
Het was breaking news: NBA YoungBoy mocht de gevangenis verlaten. De rapper mocht dit doen onder strenge voorwaarden. De nadruk ligt op mocht, want YoungBoy moet nog even een weekje wachten. Hij heeft namelijk nog een andere zaak lopen voor wapenbezit.
Volgens een bericht van DJ Akademiks, die een goede band heeft met de rapper, was het mogelijk dat NBA YoungBoy gisteravond (Nederlandse tijd) vrij zou komen. Eerder deze week stelde het juridische team van de rapper een plan voor waarbij hij permanent naar Utah zou verhuizen. Dit zou de rapper doen om bij een adoptiegezin te gaan wonen.
YoungBoy heeft een hechte band gekregen met een van zijn oude docenten en wilt nu bij haar in de buurt gaan wonen. Aanklager zouden akkoord zijn gegaan met het voorstel. Volgens het voorstel zal er een studio gebouwd worden in het huis van de rapper en zal er een beveiligingsteam rondlopen. Het beveiligingsteam bestaat uit ex-militairen die 24/7 aanwezig zijn.
Helaas voor NBA YoungBoy gaat het feestje dus niet door. Zijn huidige zaak wordt behandeld in de staat Utah en hij moet toestemming voor vrijlating krijgen van de staat Californië.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21