Nieuwe muziek deze week: Chloë, Digga D, Tems, Baby Keem en meer

sep 10 2021, 10:01 MUZIEK
ontwerp zonder titel 5
Het is weer vrijdag en dus tijd voor de nieuwe muziek van deze week. Met deze week een nieuw album van Baby Keem, Chloë die ein-delijk dropt na alle teasers, Lil Wayne en Da Baby die zich eenzaam voelen en nog veel meer.

Chloë - Have Mercy

Na wekenlang teasen met filmpjes is het eindelijk zo ver: Het nummer Have Mercy van Chloë is uit. Voor de videoclip heeft Chloe de hulp ingeroepen van Beyonce's moeder. Tina Knowles maakt een cameo in de video, naast Tina zit ook Bree Runway in de videoclip.

Alicia Keys ft. Swae Lee - Lala

Beide artiesten hebben in het verleden geweldige nummers gemaakt, maar dat dit zo zou uitpakken had niemand verwacht. De samenwerking van Alicia Keys en Swae Lee is verassend goed. Aankomende zondag doen ze het nummer live bij de MTV Awards.

Duke Deuce - WTF

''WhaaaaatTheeeeeFuuuuuck'' Als je Duke Deuce kent, dan klinkt de tagline ook bekend in de oren. Sinds de rapper uit Memphis is getekend bij Quality Control, lijkt hij niet te stoppen met het uitbrengen van muziek.

SZA - The Anonymous Ones

The Anonymous Ones" is een van de nummers die afkomstig is van de soundtrack van de aankomende film 'Dear Evan Hansen'

Dababy ft Lil Wayne - Lonely

Dabay en Lil Wayne voelen zich eenzaam en uiten dit gezamenlijk op het nummer 'Lonely'.

Baby Keem - The Melodic Blue

Baby Keem is al een tijdje lekker bezig. Hij was te vinden op Ye's Donda en bracht een nummer uit met Kendrick. Het nummer met Kendrick was een single op het album The Melodic Blue, waarop Travis Scott en Don Toliver ook nog op te vinden zijn.

Digga D - 2k17

Digga D heeft recent nog het nummer Wasted met ArrDee uitgebracht en volgt dit nu op met 2k17. De titel zegt het al: 2k17 geeft 2017-vibes.

Mostack - Bronson

Mostack heeft het nummer Bronson uitgebracht, de eerste single van zijn opkomend project. Weinig details zijn bekend over het aankomend project van Mostack.

Tems - Crazy Tings

Ook Tems werkt naar een opkomend project toe. Crazy Tings is afkomstig van het project 'If Orange Was a Place' dat 15 september uitkomt.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21