Skip to main content

Nieuwe muziek deze week: Lijpe, Drake, Lakeyah, Mesy en meer

03/09/2021
Beeld: carlito.gp

Het is weer vrijdag en dus tijd voor de nieuwe muziek van deze week. Met deze week een nieuw album van Lijpe, Drake die ein-delijk dropt, Selma Omari heeft het over de liefde en Mesy heeft het over de struggle die komt kijken bij overleven.

Lijpe – Selfmade 

Als Lijpe dropt dan stopt de wereld even met draaien. Ga het a.u.b gelijk luisteren, meer heeft Complex echt niet te zeggen.

Drake – Certified Lover Boy

Januari van dit jaar zou ‘Certified Lover Boy’ uitkomen, uiteindelijk heeft de vertraging negen maanden geduurd. Zou als fan gewoon lekker luisteren en genieten van de muziek. Vanuit Complex volgt er sowieso nog een album review.

Anderson.Paak – Fire In The Sky

Voor de film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings is er een album gemaakt. Naast Anderson.Paak zijn meerdere artiesten te vinden op dit project. Van Rich Brian, 21 savage en Jhené Aiko tot aan Earthgang.

Potter Payper – Nothing’s Free

Na vijf jaar vast te hebben gezeten is Potter Payper weer bezig met muziek. De rapper heeft gelijk een mixtape aangekondigd. Het nummer Nothing’s Free is het eerste single van de mixtape ‘Thanks For Waiting’.

Selma Omari – Mi Amor

Na het album ‘Meisje Uit Crooswijk’ is Selma Omari terug met het nummer Mi Amor. Om 12:00 kan je de videoclip van het nummer vinden op YouTube.

Dappy – Antigua 

Voor het nummer Antigua ging Dappy de samenwerking aan met Backroad Gee en M24. Antigua is het eerste nummer afkomst van het project ‘Fortune’ dat eind september dropt.

Lakeyah – Movie Scene

Big FlexHer alias Lakeyah is al een tijdje lekker bezig. De mixtape ‘In Due Time’ kwam uit in april van dit jaar en die is nu opgevolgd door de mixtape ‘Movie Scene’. Met samenwerkingen met Gucci Mane en 42 Dugg is het een lekkere mixtape geworden.

Young Ellens – Swagged Out 

Als het om outfits gaat is Young Ellens altijd op gas. Het nummer Swagged Out is dan ook de perfecte anthem voor de HHHHHHHH-woordenkunstenaar.

Cem ft. Zwangere Guy  – Tot Ik Goed Zit 

De Belgische rapper Cem heeft het nummer Tot Ik Goed Zit uitgebracht in samenwerking met Zwangere Guy. Het nummer heeft een rustige vibe waarbij beide mannen over de beat glijden. Zwangere Guy kwam onlangs al voorbij met de Bacardi-playlist. De videoclip van Tot Ik Goed Zit is vanmiddag te vinden op YouTube.

Ronnie Flex – Altijd Samen (Deluxe)

Via Twitter liet Ronnie Flex weten dat hij drie nummers zou toevoegen aan het album ‘Altijd Samen’. De deluxe editie is vanaf vandaag te luisteren. 

M Huncho – Breadwinner

In Breadwinner heeft M Huncho het over de liefde voor geld en hoe het is om kostwinner te zijn. Een teaser van het nummer was al te horen in de Overpriced Freestyle van Huncho. 

Leave a Reply