NIEUWE MUZIEK: Don Toliver, Juls, Eves Laurent en meer

okt 08 2021, 11:27 MUZIEK
ontwerp zonder titel 14
Het is weer vrijdag en dus tijd voor de nieuwe muziek van deze week. Spens, DODO en Eves Laurent zijn een samenwerking aangegaan, Juls heeft zijn debuutalbum uitgebracht en Don Toliver heeft 'Life Of A Don'

Don Toliver - Life Of A Don

Don Toliver deelde zijn tracklist op leuke wijze. Los van de ‘normale’ manier van een lijstje delen, deelde de rapper ook de tracklist op een Louis Vuitton-koffer. De fans kregen een voorproefje van Don Toliver met de single Drugs N Hella Melodies. Het nummer kwam voort uit een samenwerking Kali Uchis.

Juls - Sound Of My World

Ghanese producer en DJ Juls heeft zijn langverwachte debuutalbum 'Sounds Of My World' uitgebracht. Via een instagram-post liet Juls weten al drie jaar bezig te zijn met dit project. Het album begint met het nummer Come To Me met WizKid, Agent Sasco en JAEL, wat perfect de sfeer bepaalt voor de rest van het project. Uiteindelijk is Juls langverwachte debuutalbum een perfecte cocktail met internationale artiesten geworden.
Singles

$hirak, Jonna Fraser, Lil Kleine - Done Done

Nu de zomer officieel Done Done is, kunnen we kijken naar de belangrijkere dingen: kroelweer. Als je tenminste gelukkig bent met iemand…$hirak, Jonna Fraser en Lil Kleine hebben de perfecte break-up-song als het niet helemaal lekker gaat in jouw relatie.

Spens, DODO, Eves Laurent - Casablanca met Jordans

De mannen die oprecht scheuren en lopen met cilindertrekker hebben elkaar gevonden. Spens, Eves Laurent en Dodo zijn samen te vinden op het nummer Casablanca met Jordans. Hoe lang kan Eves Laurent deze reeks met hits vasthouden? We gaan het zien.

Russ Millions - 6:30

Russ Millions kent geen rust. Het lijkt erop dat alles wat Russ aanraakt in goud veranderd. Na Big Shark, Exciting en de talloze remixen van het nummer Body is Russ terug met een nieuw nummer: 6:30. Het nummer heeft gelijk een video gekregen en staat inmiddels na 12 uur streamen op 200k views.

Puri, Adje, FIGHT CLVB - Pongo

Na Metelo en Coño hebben Adje en Puri elkaar weer gevonden voor een nummer. Het nummer Pongo klinkt als de volgende megahit van de heren als je het mij vraagt. Als het aan TikTokers ligt komt er sowieso een challenge met het nummer Pongo.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21