Nieuwe muziek: Lil Uzi Vert, Bokke8, Young Ellens en meer

okt 29 2021, 11:52 MUZIEK
2
Het is weer vrijdag en dus tijd voor de nieuwe muziek van deze week. A$AP Rocky heeft Live Love A$AP op alle streamingdiensten gegooid, Bokke8 geeft aan next best te zijn en Fresku dropte random op dinsdag en veel meer. Vanuit Complex een overzicht met de nieuwste muziek:

NL Albums

Fresku - In De Lucht (Deel 1)

Fresku kwam uit het niets met een album en dit op een dinsdag. De rapper uit Eindhoven heeft veel te vertellen. Zo is hij independent gegaan en rapt hij zoals altijd met het hart op de tong. Dat doet hij ook in het gesprek die hij recent heeft gehad met Complex.

Frenna & Jonna Fraser - Championships

Dit moest allang. Een gezamenlijk album tussen Frenna en Jonna Fraser. Het lijstje met namen die dit moeten doen, is in de loop van de jaren alleen maar toegenomen. Gelukkig voelt het alsof ze dit al jaren doen. De verwijzing naar Gogeta van Dragon Ball is dan ook de perfecte omschrijving voor de tape.

Cor - Beloofd

NL Singles

Young Ellens - In Z’n S

HHHHHHHHHH. Young Ellens ging viraal met een fragment van Hef’s podcast Rookworst viraal. Young Ellens heeft er nu een nummer over gemaakt, hij zet ‘die’ ding oprecht In Z’n S.

Bokke8 - Next Up

Met iets meer dan 200.000+ luisteraars op Spotify kan Bokke8 zeggen dat hij Next Up is. Het nummer gaat dan ook precies daarover.

ALBUMS INTERNATIONAAL

A$AP Rocky - Live Love A$AP (streaming)

Waarschijnlijk heb je de tap uit 2011 nog ergens op een oude pc staan, maar de legendarische mixtape van A$AP Rocky is nu overal te streamen.

SahBabii - Do It For Demon

Het begrip demon is al een tijdje trending. Van The Weeknd’s Demon Time tot aan de Dodge Demon, het woord Demon is een begrip geworden voor alles. Met grimmige teksten is Do It For Demon de perfecte naam geworden voor SahBabii.

Big Sean & Hit-Boy - What You Expect

Wanneer je iemand die alle hits heeft, voorstelt aan een man die het alleen maar groots doet, zal er ongetwijfeld magie gebeuren. Dat is precies hier gebeurd. Big Sean en Hit-Boy lijken een gouden combinatie.

SINGLES USA

Lil Uzi Vert - Demon High

Er wordt al weken lang gewacht op een nieuwe tape van Lil Uzi Vert, dus dat er een nieuw muziek verschijnt, is fijn meegenomen. Overigens was ‘weken lang gewacht’ zacht uitgedrukt, want de tape zou in 2020 verschijnen.

Bobby Shmurda - Cartier Lens

A$AP Ferg & Pharrell Williams - Green Juice

UK Singles

D-Block Europe - No Competition

M Huncho - Hiatus Freestyle

Abra Cadabra & Unknown T - Double Tap

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21