Nieuwe muziek van deze week: Zarfani, Era, Gunna en meer

sep 24 2021, 16:57 MUZIEK
future
Het is weer vrijdag en dus tijd voor de nieuwe muziek van deze week. Aitch en Avelino zijn een samenwerking aangegaan, Lakeyah heeft net als Tyler The Creator gekozen voor een Gangsta Grillz album en niks is te moeilijk voor Gunna en Future. Hieronder een overzicht vanuit Complex:

Zarfani - Dealen met Pech

Zarfani is een echte verhalenverteller in zijn nummers. Drie van zijn laatste vier nummers op Spotify heeft meer dan één miljoen streams. Het is dan ook niet vreemd dat nieuwe muziek blijft komen.

Era, OCS & Hefner - Wie

Het bekende lachje van Era is niet te missen in nummers geproduceerd door Avenue. Het is best geinig om het dan ook te horen in nummers waar Era zelf op staat. Samen met OCS en Hefner is Era op het nummer Wie te vinden.

Aitch & Avelino - Party Round My Place

Aitch zit op een niet-te-missen-reeks met bangers. Party Round My Place samen met Avelino past perfect in dat rijtje.

Gunna ft. Future - Too Easy

Na Money Train, Ain’t Living Right, Unicorn Purp, Street Sweeper slaan Gunna en Future weer de handen ineen. Het nummer Too Easy zegt precies wat het moet zeggen. Niks is te moeilijk voor deze rappers.

Moneybaggyo ft. Ashanti & Lil Wayne - Wockesha (remix)

Het originele nummer van MoneybaggYo ging al lekker, maar nu is er ook een remix van Wockesha. De remix is gemaakt met Lil Wayne en Ashanti. Lil Wayne is al een tijdje lekker bezig, hij sprong ook al op de remix met Perfect van Logic met A$AP Ferg.

MoStack - High Street Kid 2

Nadat MoStack een paar weken geleden zijn comeback had gemaakt met de nieuwe single 'Ride', is vandaag zijn langverwachte mixtape 'High Street Kid 2' uitgebracht. Een nummer dat meteen opviel was het nummer Frankenstein met de rapper Mist.

Lakeyah - My Time (Gangsta Grillz editie)

De cover art voor Lakeyah's Gangsta Grillz-tape My Time, eert de stad waar de rapper vandaan komt. Op de cover houdt ze de Larry O'Brien-trofee vast terwijl confetti om haar heen valt. Het 11-nummer tellende project bevat samenwerkingen van Tyga, Moneybagg Yo en Bankroll Freddie.

SahBabii - Bread Head

‘Long live the Demon, he gon' come back from the dead’ - Het nummer is vooral gericht op SahBabii's gevoelens van verdriet na het verlies van zijn goede vriend Demon. Demon was een familievriend en feitelijk bij de familie van de rapper woonde.

Bia ft. G. Herbo - Besito

BIA is terug met een nieuwe single Besito met de Chicago-gigant G Herbo. Als het gaat om muziek is dit is pas haar tweede nummer sinds de remix van Nicki Minaj met Whole Lotta Money voor het eerst van start ging en piekte op nummer 16 in de Billboard Hot 100.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

atwbanner alessio

Artist To Watch: Alessio

Alessio de Martino wist al op jonge leeftijd hoe je via social media je eigen succes kan creëren en bouwde sinds 2019 zijn online following op. In 2022 begon hij met het uitbrengen van zijn eigen muzi...

MUZIEK jun 24, 11:49
whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55