Nieuwe muziek: Young Thug, Adele, Tabitha, PinkPantheress en meer

okt 15 2021, 12:37 MUZIEK
ontwerp zonder titel 16
Het is weer vrijdag en dus tijd voor de nieuwe muziek van deze week. Naast het lang verwachte ‘PUNK’ album van Young Thug heeft ook Mac Miller een posthumous album uitgebracht. Tabitha heeft de handen ineengeslagen met Ronnie Flex en Glen Faria voor een nieuwe single en ook rising star PinkPantheress heeft haar debuut project uitgebracht. 

ALBUMS 

YOUNG THUG – PUNK

Na een promorun waarin hij zijn Tiny Desk Concert EN een Rolls Royce kapot heeft gemaakt is het eindelijk zo ver. Met features als Drake, Travis Scott en Gunna is het duidelijk wat Thug wil neerzetten; niks minder dan een Atlanta classic.

 MAC MILLER – FACES

Meer dan drie jaar na zijn dood komt de fan-favorite mixtape ‘Faces’ eindelijk op Spotify. Het is zijn elfde mixtape die oorspronkelijk uitkwam in 2014 met featurings van Schoolboy Q, Earl Sweatshirt en Rick Ross.

PINKPANTHERESS - to hell with it

Toen een TikTok-gebruiker in december begon met het uploaden van clips van tunes, had niemand verwacht dat het zou opblazen zoals het deed. Met tien miljoen maandelijkse luisteraars is PinkPantheress het nieuwste van het nieuwste en vandaag dropt ze haar debuut project, in kenmerkende stijl: het project duurt niet langer dan 20 minuten.

SINGLES

TABITHA – OVERBODIG FT. GLEN FARIA, RONNIE FLEX

LIL DURK – PISSED ME OFF

JONNA FRASER & SRNO 

JOEYAK – LAAT HET NIET LIJKEN FT. FRENNA

Wil je weten wat er nog meer is uitgebracht deze week? Check onze Instagram!

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

atwbanner alessio

Artist To Watch: Alessio

Alessio de Martino wist al op jonge leeftijd hoe je via social media je eigen succes kan creëren en bouwde sinds 2019 zijn online following op. In 2022 begon hij met het uitbrengen van zijn eigen muzi...

MUZIEK jun 24, 11:49
whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55