Trey Songz wordt onderzocht vanwege seksueel misbruik

nov 30 2021, 12:09 MUZIEK
247979980 3082852238667161 927782406961092142 n
R&B zanger Trey Songz wordt onderzocht na een vermeende beschuldiging van seksueel misbruik in Las Vegas, meldt TMZ. De Las Vegas Metropolitan Police Department heeft zondag een rapport ingediend over een aanranding, die naar verluidt heeft plaatsgevonden in The Cosmopolitan. Wanneer de vermeende mishandeling precies heeft plaatsgevonden, is nog niet duidelijk. Songz zou meewerken aan het onderzoek.

Seksueel misbruik Trey Songz

Een bron voor The Cosmopolitan vertelde TMZ dat Songz en zijn vrienden een paar vrouwen terug naar het hotel hadden gebracht nadat ze zaterdagavond zijn 37ste verjaardag hadden gevierd in Drai's Nightclub. Er wordt aangenomen dat de vermeende mishandeling enige tijd daarna heeft plaatsgevonden. Op het moment van schrijven zijn er nog geen arrestaties verricht.
Het is niet de eerste keer dat de zanger beschuldigd wordt van seksueel misbruik of mishandeling. Keke Palmer had hem eerder al beschuldigd van seksuele intimidatie. Daarnaast werd Songz naar verluidy in januari gearresteerd tijdens een wedstrijd in het Arrowhead Stadium in Kansas City. Hij werd aangeklaagd voor geweldpleging vanwege een incident in 2019, waarbij de zanger naar verluidt een barman sloeg die zijn aandacht probeerde te krijgen omdat hij het beleid van de locatie had geschonden door op de bar te gaan staan.
Songz werd in mei ook beschuldigd van het stoten van de auto van een vrouw en het slaan van haar hand toen ze uit haar voertuig stapte om hem te confronteren. Ze belde de politie nadat hij was gevlucht. Het incident werd gemeld als een hit-and-run.
Een vertegenwoordiger van Atlantic heeft geweigerd commentaar te geven op het onderzoek in Las Vegas.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

gkwytkyx0aa1eny

Complex Picks: We Still Don't Trust You - Metro Boomin & Future

Deze week bespreken we het nieuwe album van Metro Boomin & Future - We Still Don’t Trust You.

MUZIEK apr 17, 21:04
img 5075

Artist To Watch: Narco Polo

Narco Polo is onze nieuwe Artist To Watch voor de maand maart. We spraken Narco Polo over zijn begin als artiest.

MUZIEK mrt 15, 10:00
schermafbeelding 2024 03 09 om 163334

Nelson Freitas: Een Reis Van Rotterdam Naar Wereldwijd Succes 

Dat Nelson Freitas een meester is in het mengen van Kaapverdische inspiraties met moderne pop, R&B, en Afrobeats, is een feit dat zijn fans al lang erkennen. De muzikale reis van deze veelzijdige arti...

MUZIEK mrt 09, 17:52
ert45 1

Het Drake-effect: de beste Drake-Remixes van nieuwkomers

Drake en 4Batz hebben zojuist hun eerste samenwerking uitgebracht, 'Act II: Date @ 8 Remix'. Dit markeert een belangrijk moment waarbij Drake zijn krachten bundelt met de opkomende artiest 4Batz. Het...

MUZIEK mrt 08, 19:07