Mula B & Iliassopdebeat vs Cor & Trobi

apr 20 2022, 16:00 MUZIEK
ws thumbnail
Vorige keer zag je Bokoesam & Jacin Trill het opnemen tegen Qlas & Vic9 en ging #24 er met de winst vandoor. Vandaag is het weer zover! De nieuwe Red Bull Rap Champs staat online en in deze tweede aflevering nemen Mula B en Iliassopdebeat het op tegen Cor en Trobi. Défano Holwijn leidt beide teams door het spel en 4SHOBANGERS is er net als elke keer bij om de feiten te checken en de punten bij te houden. Wie worden de Rap Champs van deze week? We gaan het zien.
Net als elke aflevering spelen de spelers vier spellen. De eerste ronde is Big Facts waar beide teams worden getest op hun algemene hiphopkennis. Défano stelt meerdere open vragen en aan de teams de taak om als eerste bij de knop te zijn en de vragen goed te beantwoorden. Ronde twee is Timer en geeft beide teams verschillende hiphop gerelateerde woorden die ze aan hun teamgenoot moeten omschrijven. De laatste twee rondes zijn net als elke aflevering De Veiling en Link Up. Champs

Mula B & Iliassopdebeat champs

Mula B heeft recent zijn album Prix d’Ami uitgebracht en net zoals elke release van hem is deze plaat doorspekt met producties van Iliassopdebeat. Het is een duo die niet kan missen en ook in deze aflevering van Red Bull Rap Champs gaan ze samen de strijd aan. Ze zijn gekomen om te winnen!

Cor & Trobi

Cor is ook aanwezig en samen met Trobi speelt hij tegen eerder genoemde. Hij heeft vorig jaar twee succesvolle albums uitgebracht en werkte op één van deze platen met superproducer Reverse. In Red Bull Rap Champs speelt hij met een andere superproducer, namelijk Trobi. Z’n album Trobi On The Beat is net uit en als voormalig EDM-producer slaat hij nu zijn slag in de rapgame.
Red Bull Rap Champs is elke twee weken te zien op het YouTube-kanaal van Complex NL. Vergeet je niet te abonneren zodat jij altijd als eerste een melding krijgt wanneer de nieuwe aflevering online staat.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

https hypebeastcom image 2024 05 10 gunna one of wun album stream 1 1

Complex Picks: Gunna - One of Wun

Dit keer bespreken we het nieuwe album van Gunna, ‘One of Wun’.

MUZIEK mei 16, 14:57
4277 ne ecomm jw jwblacklabelthebend nl nl 1920x1080 organic v102 ss scx02 1

Johnnie Walker viert vrouwelijke game-changers in de Nederlandse hiphop met ‘’Pass the Mic’’

Met nu meer dan 50 jaar bestaan van Hip Hop is diversiteit de kracht die het genre gaande houdt. Juist de mix van achtergronden, invloeden en ervaringen is wat de hiphopscene drijft en altijd heeft ve...

MUZIEK mei 13, 13:34
website banner template 1

Complex Picks: PartyNextDoor - PARTYNEXTDOOR4

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van een nieuw muziekproject.

MUZIEK mei 01, 16:48
website banner template

In Gesprek Met 24kGoldn

24kGoldn, bekend van 'Valentino' en 'Mood', brak door op 18-jarige leeftijd. Zijn EP 'Growing Pains' verkent zijn leven na succes.

MUZIEK apr 25, 18:00