Mula B & Iliassopdebeat vs Cor & Trobi

apr 20 2022, 16:00 MUZIEK
ws thumbnail
Vorige keer zag je Bokoesam & Jacin Trill het opnemen tegen Qlas & Vic9 en ging #24 er met de winst vandoor. Vandaag is het weer zover! De nieuwe Red Bull Rap Champs staat online en in deze tweede aflevering nemen Mula B en Iliassopdebeat het op tegen Cor en Trobi. Défano Holwijn leidt beide teams door het spel en 4SHOBANGERS is er net als elke keer bij om de feiten te checken en de punten bij te houden. Wie worden de Rap Champs van deze week? We gaan het zien.
Net als elke aflevering spelen de spelers vier spellen. De eerste ronde is Big Facts waar beide teams worden getest op hun algemene hiphopkennis. Défano stelt meerdere open vragen en aan de teams de taak om als eerste bij de knop te zijn en de vragen goed te beantwoorden. Ronde twee is Timer en geeft beide teams verschillende hiphop gerelateerde woorden die ze aan hun teamgenoot moeten omschrijven. De laatste twee rondes zijn net als elke aflevering De Veiling en Link Up. Champs

Mula B & Iliassopdebeat champs

Mula B heeft recent zijn album Prix d’Ami uitgebracht en net zoals elke release van hem is deze plaat doorspekt met producties van Iliassopdebeat. Het is een duo die niet kan missen en ook in deze aflevering van Red Bull Rap Champs gaan ze samen de strijd aan. Ze zijn gekomen om te winnen!

Cor & Trobi

Cor is ook aanwezig en samen met Trobi speelt hij tegen eerder genoemde. Hij heeft vorig jaar twee succesvolle albums uitgebracht en werkte op één van deze platen met superproducer Reverse. In Red Bull Rap Champs speelt hij met een andere superproducer, namelijk Trobi. Z’n album Trobi On The Beat is net uit en als voormalig EDM-producer slaat hij nu zijn slag in de rapgame.
Red Bull Rap Champs is elke twee weken te zien op het YouTube-kanaal van Complex NL. Vergeet je niet te abonneren zodat jij altijd als eerste een melding krijgt wanneer de nieuwe aflevering online staat.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21