sor & Dashaeno vs Ray Fuego & Gunpla GG

mei 04 2022, 16:00 MUZIEK
ws thumbnail
In de vorige aflevering liepen de gemoederen hoog op tussen Cor en Mula B. Uiteindelijk won het team van Cor en Trobi op puntenaantal. De puntentelling en juiste antwoorden werden een punt van discussie onder de deelnemers en de mensen in de comments. Vandaag zijn we terug met een nieuwe aflevering. Deze keer nemen sor & Dashaeno van Black Acid het op tegen Ray Fuego en Gunpla GG van SMIB. Natuurlijk is Défano Holwijn erbij om het spel te leiden en 4SHOBANGERS om alle feiten te checken. Zijn jullie ready voor Red Bull Rap Champs?
Zoals je gewend bent van Red Bull Rap Champs spelen de teams vier rondes. De eerste ronde is Rap Lingo en heeft alles te maken met de taal die gebezigd wordt in je favoriete muziek. Beide teams staan bekend om hun vrije benadering van de Nederlandse taal en krijgen meerdere slangtermen waarvan ze de betekenis moeten geven. De tweede ronde is Schets Iets waarin de spelers hiphop gerelateerde onderwerpen moeten tekenen voor hun teamgenoot. Net als elke aflevering sluiten we af met de rondes De Veiling en Link Up.

sor & Dashaeno

sor is bezig met een opmars en dropte eerder dit jaar al het eerste deel van z'n project Bae Doven. Naast hem staat Dashaeno, die je kan kennen van hetzelfde collectief waar sor ook deel van uit maakt; Black Acid. In Red Bull Rap Champs gaan ze testen hoe hun hiphopkennis erbij staat, en ze zijn ready voor de strijd.

Ray Fuego & Gunpla GG

In het andere team staan de mannen van SMIB: Ray Fuego en Gunpla GG, voorheen bekend als GRGY. Ray Fuego brengt binnenkort zijn plaat Open, Bloot 'N Paranoïde uit, en is ready om samen met z'n teamgenoot Red Bull Rap Champs te winnen.
Er staat veel op het spel deze aflevering, want sor en Ray Fuego releasen allebei een nieuw project op 13 mei. Red Bull Rap Champs is elke twee weken te zien op het YouTube-kanaal van Complex NL. Vergeet niet te abonneren zodat jij altijd als eerste een melding krijgt wanneer de nieuwe aflevering online staat.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21
https hypebeastcom image 2024 05 10 gunna one of wun album stream 1 1

Complex Picks: Gunna - One of Wun

Dit keer bespreken we het nieuwe album van Gunna, ‘One of Wun’.

MUZIEK mei 16, 14:57
4277 ne ecomm jw jwblacklabelthebend nl nl 1920x1080 organic v102 ss scx02 1

Johnnie Walker viert vrouwelijke game-changers in de Nederlandse hiphop met ‘’Pass the Mic’’

Met nu meer dan 50 jaar bestaan van Hip Hop is diversiteit de kracht die het genre gaande houdt. Juist de mix van achtergronden, invloeden en ervaringen is wat de hiphopscene drijft en altijd heeft ve...

MUZIEK mei 13, 13:34