Saweetie onder vuur vanwege optreden

dec 14 2021, 17:57 MUZIEK
saweetie
Artiesten zijn geen vreemden voor publieke kritiek. Sterker nog, artiesten krijgen kritiek wanneer ze hun kunst aan het publiek tonen. Het lijkt er echter op dat Saweetie de afgelopen weken veel meer kritiek krijgt dan normaal.
Saweetie doet echt haar best om haarzelf te ontwikkelen. Begin dit jaar nog had ze zich ingeschreven voor een schrijverskamp voor artiesten. Toch blijft Saweetie kritiek krijgen op haar recente optredens. Een paar weken geleden ging ze nog viraal vanwege haar optreden bij Saturday Night Live. Saweetie ging viraal, maar vanwege de kritiek. Ze kreeg dezelfde kritiek na haar optreden in Jingle Ball afgelopen weekend. Veel mensen bekritiseerden haar gebrek aan ademcontrole na slechts een paar minuten op het podium te hebben gestaan, haar huiveringwekkende twerking.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Het lijkt alsof mensen het zat zijn dat Saweetie matige optredens geeft. Velen beschuldigen Saweetie van het gebruik maken van “pretty privilege". Dit staat voor het gebruik maken van jouw uiterlijk voor kansen in het leven. Amerikanen staan in Nederland (gelukkig) algemeen bekend voor slechte optredens. Met een paar uitzonderingen hier en daar, mist vaak de energie die wel vaak bij Afrikaanse artiesten.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21