Travis Scott legt Astroworld drama uit in exclusief interview

dec 09 2021, 15:19 MUZIEK
travis
Travis Scott reageert voor het eerst op de recente tragedie bij Astroworld. Travis trapt het interview gelijk af door te zeggen dat hij de afgelopen dagen in een "emotionele achtbaan" zat. Dit door de meerdere rechtszaken in verband met de fatale 2021-editie van Houston-festival.

“Ik heb verschillende soorten emoties meegemaakt, een emotionele achtbaan, bedoel ik. Het wordt zo moeilijk, want, weet je, ik voel me altijd verbonden met mijn fans. Ik heb iets meegemaakt en ik heb het gevoel dat fans iets hebben meegemaakt en dat de ouders van mensen iets hebben meegemaakt. En het doet echt pijn. Het doet pijn aan de gemeenschap, het doet pijn aan de stad. Er zijn veel gedachten geweest, veel gevoelens, veel verdriet en ik probeerde er gewoon mijn hoofd omheen te draaien."

Travis Scott

In het interview vraagt Charlamagne Travis Scott naar de reden voor dit interview en de uitleg die nu wordt gegeven. Scott geeft aan dat er geen reden achter dit interview zit en dat hij ‘een manier’ nodig had om te communiceren met zijn fans. Dit doet de rapper nadat een maand geleden meerdere fans stierven.

“Ten eerste zijn families aan het rouwen. Er zijn fans die iets hebben meegemaakt, er zijn fans die naar de show kwamen. Ik ben altijd die persoon geweest die dingen altijd doorziet met de mensen die ervaringen met mij delen. ... Ik heb geprobeerd om dingen echt uit te zoeken. '

Travis Scott

Wat betreft de vraag of er enige aarzeling was met betrekking tot de bovengenoemde rechtszaken, Scott deelde zijn mening dat het "niet daarover" gaat, maar in plaats daarvan gaat over het communiceren van zijn emoties.
Zie meer van Travis Scott en Charlamagne hieronder.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21