Video: Bobby Shmurda heeft ruzie met fan na het gooien van een waterfles

sep 06 2021, 10:31 MUZIEK
bobby
Bobby Shmurda ging bijna op de vuist met een fan nadat die een waterfles in zijn richting gooide. Tijdens een optreden van Megan Thee Stallion op het Made in America-festival ontstond de woordenwisseling. Op de beelden, gemaakt door TMZ, valt te zien dat de rapper door zijn crew moet worden vastgehouden.
Gelukkig voor Bobby, die voorwaardelijk vrij is en zich aan strikte voorwaarden moet houden, kon een van zijn mannen hem wegtrekken voordat er iets ergers gebeurde. Het incident komt slechts een dag nadat Shmurda het nummer No Time For Sleep uit had gebracht. Het nummer is Bobby zijn eerste officiële solo project in zeven jaar tijd.
Shmurda werd in februari vrijgelaten in New York, nadat hij zes jaar van zijn straf van zeven jaar had uitgezeten. Bobby werd in 2014 gearresteerd en beschuldigd van verschillende misdaden, waaronder moord, poging tot moord, mishandeling en drugshandel. Hij werd in 2016 veroordeeld tot zeven jaar gevangenisstraf, maar kwam in aanmerking voor vervroegde vrijlating op basis van de tijd die hij had uitgezeten voordat hij schuldig pleitte en wegens goed gedrag in de gevangenis.

"Weet je wanneer je niet kunt geloven dat je thuis bent? Ik was eerder thuisgekomen, maar deze keer was het alsof ik thuis was. Je weet wel. Wat ik zeg? Ik ben thuis. Als je thuiskomt, moet je alles zien en wat is wat. Wat is dit? Wat is dat? In de gevangenis zitten heeft me alleen maar slimmer gemaakt.”

Bobby Shmurda

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21