Zo kun je het concert van Drake & Kanye bekijken

dec 09 2021, 12:11 MUZIEK
gettyimages 1205198865 1
Je kan het benefietconcert voor Larry Hoover van Kanye samen met Drake gratis streamen. Ye werkt samen met Amazon Music om fans het benefietconcert gratis te kunnen laten streamen via Prime. Het benefietconcert is gewijd aan het vergroten van het bewustzijn van de noodzaak van hervorming van gevangenissen en veroordelingen.

“We moeten beginnen met de naam Larry Hoover. Hij plantte het zaadje. Hij wilde Kanye en Drake samen zien komen in naam van de vrede. Zijn zoon Larry Jr. ging veel met Kanye om, en natuurlijk is Drake mijn zoon, maar [Hoover] plantte het zaadje en ik gaf het water."

J. Prince

De afgelopen maanden waren een rollercoaster als je de situatie van Drake en Ye hebt gevolgd. Het gaat al 10 jaar lang heen en weer tussen beide mannen en tijdens het afronden van CLB en DONDA liepen de spanningen op tot een hoogtepunt. Het concert markeert dan ook een monumentale stap in de relatie tussen Drake en Ye. J. Prince hielp Drake beseffen dat de kans om samen te komen groter was dan hun ruzie.
Het concert staat gepland voor 9 december 11 p.m. EST (Amerikaanse tijd), dat is voor ons 05:00 morgenochtend (10 december). Naast Prime kun je het concert ook zien via Amazon Music en Twitch. Het evenement wordt Ye's eerste headliner-show in vijf jaar sinds hij halverwege zijn tournee in 2016 abrupt de Life of Pablo-run annuleerde.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21