Skip to main content

Nardo Wick komt terug op uitspraak over het beroven van mensen

31/12/2021
Beeld: Youtube / Nardo Wick

Nardo Wick komt met een reactie nadat hij toegaf dat het beroven van mensen de voorkeur had boven het hebben van een echte baan. Via Instagram komt de rapper nu terug op de uitspraken. 

Nardo Wick komt terug op de uitspraken nadat hij kritiek had gekregen voor de opmerkingen. De uitspraken werden gedaan in de podcast Big Facts. Op een bepaald moment tijdens de sit-down werd Nardo ondervraagd over zijn leven voordat hij tekende bij een groot platenlabel. Hij legde uit dat er een tijd was dat hij regelmatig mensen beroofde om duizenden dollars in contanten te krijgen, wat hij liever had dan een legitieme baan. Nardo Wick wil duidelijk maken dat mensen beroven, ongeacht de situatie, niet oké is. 

“Ze stelden een vraag over MIJN VERLEDEN en ik beantwoordde die. Dat is wat ik deed toen ik 15-16 jaar oud was. Een product van mijn omgeving. Mijn moeder was net thuisgekomen uit de gevangenis, het was een moeilijke tijd voor ons en we hadden niets. Ik zou een jonge zwarte man of iemand anders nooit vertellen of proberen te overtuigen om te stoppen! Ik veranderde mijn leven. Begon rappen serieus te nemen omdat ik wist dat ik het niet zou redden als ik bleef doen wat ik deed.”

Nardo Wick

Hoewel eerlijk leidden de opmerkingen van Nardo tot een terugslag bij sommige fans. De fans beschuldigden de rapper van het verheerlijken en aanmoedigen van misdaad. Dit is vaker het geval als het gaat om Hiphop, daarom is het fijn dat Nardo met een verklaring komt voor de uitspraken.

Leave a Reply