Skip to main content

NBA YoungBoy toch niet op vrije voeten

23/10/2021

Het was breaking news: NBA YoungBoy mocht de gevangenis verlaten. De rapper mocht dit doen onder strenge voorwaarden. De nadruk ligt op mocht, want YoungBoy moet nog even een weekje wachten. Hij heeft namelijk nog een andere zaak lopen voor wapenbezit.

Volgens een bericht van DJ Akademiks, die een goede band heeft met de rapper, was het mogelijk dat NBA YoungBoy gisteravond (Nederlandse tijd) vrij zou komen. Eerder deze week stelde het juridische team van de rapper een plan voor waarbij hij permanent naar Utah zou verhuizen. Dit zou de rapper doen om bij een adoptiegezin te gaan wonen. 

YoungBoy heeft een hechte band gekregen met een van zijn oude docenten en wilt nu bij haar in de buurt gaan wonen. Aanklager zouden akkoord zijn gegaan met het voorstel. Volgens het voorstel zal er een studio gebouwd worden in het huis van de rapper en zal er een beveiligingsteam rondlopen. Het beveiligingsteam bestaat uit ex-militairen die 24/7 aanwezig zijn. 

Helaas voor NBA YoungBoy gaat het feestje dus niet door. Zijn huidige zaak wordt behandeld in de staat Utah en hij moet toestemming voor vrijlating krijgen van de staat Californië. 

Leave a Reply