Skip to main content

Nicki Minaj gaat naakt voor birthday shoot

09/12/2021
Nicki Minaj tijdens een concert

Nicki Minaj viert haar 39e verjaardag wel op een hele bijzondere wijze. De zangeres kleedde zich uit tot ze (bijna) niets aan had en plaatste de foto’s op Instagram. In de caption stond onder andere een bedankje aan de fans. 

“Bedankt dat je voor ons zorgt en altijd op zoek bent naar het beste voor je fans. Je bent zo’n inspiratie voor velen geweest, je bemoedigende woorden en muziek hebben zoveel barbz over de hele wereld geholpen om hun dagen en moeilijke situaties door te komen. We zullen altijd van je houden en je voor altijd steunen. Ik hou zoveel van jou! Gefeliciteerd met de HB • #happybirthdaynicki” 

Boodschap van de Barbz aan Nicki Minaj 

De eerste foto toont Nicki die poseert terwijl ze een cake in haar rechterhand balanceert terwijl ze haar borsten bedekt met haar linkerarm, haar lichaam gedrapeerd in een met juwelen versierde body-chain. Op de tweede foto is Nicki Minaj op een grote teddybeer te zien terwijl ze volledig naakt is, met roze haar en plateauzolen terwijl ze lacht en terugkijkt naar de camera. Op de laatste foto heeft Nicki een taart vast. Hieronder kan je de foto’s zien:

Leave a Reply