Skip to main content

Nicki Minaj in shock over cadeau Lil Wayne: ”Dit is bizar”

06/10/2021
nicki minaj

Nicki Minaj en haar man hebben onlangs de eerste verjaardag van hun kind gevierd met een groot Kung Fu Panda-themafeest. Nicki deelde vervolgens enkele foto’s van de festiviteiten op Instagram en uitte haar dankbaarheid.

Onder enkele van de geschenken die haar zoontje – liefkozend bekend als Papa Bear – ontving, onthulde Nicki ook alle geschenken die Young Money-hoofd en vader Lil Wayne naar haar kind stuurde. Bekijk hieronder een beeld van de berg cadeaus die Nicki ontving van Weezy:

nicki-story

“@liltunechi Ik heb net de tassen geopend en ik ben in shock – dit is bizar. Ik hou zoveel van jou. Dit is ZOVEEL. OMG,” schreef Nicki in een IG Stories-bericht. Ze onthulde in de volgende stories dat de dozen Balenciaga-babyoutfits bevatten, zoals truien, overhemden met knopen en meer.

Nicki Minaj plaatste een overvloed aan foto’s en momenten van het verjaardagsfeestje op sociale media. Onder hen deelde de rapper ook een montage van andere kinderen die plezier hadden op het feest en enkele gasten, waaronder de dochters van Diddy.

β€œDe kinderen waren zo πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™ omg. Echt de beste’, beschreef Minaj. β€œZe schminkten, maakten ballonnen, maakten hoofdbanden, er was een springkussen, fotohokje, enz. En toen iedereen wegging, vergat ik dat we de taart niet hadden aangesneden οΈβ€ΌοΈβ€ΌοΈπŸ€£ Ik moest mijn baby naar buiten brengen in zijn pyjama. Jongen, je krijgt dit verjaardagsliedje, of je het nu leuk vindt of niet. … ja ik weet dat ik je tijdlijn spam, maar het is voor mijn munchkin.

Leave a Reply