Skip to main content

Nieuwe muziek: Beyonce, Juice WRLD, Ashafar, Boegie en meer!

12/11/2021november 13th, 2021
Beeld: Spotifiy / Ashafar/Beyonce

Het is weer vrijdag en dus tijd voor de nieuwe muziek van deze week. Vanuit Complex NL een overzicht met de nieuwste muziek: Ashafar & Yxng Le brengen beide een nieuwe tape uit, Mula B werkt samen met Boegie, Beyonce laat weer van zich horen en nog veel meer. Vanuit Complex NL een overzicht met de nieuwste muziek:

NL 

Boegie ft. Mula B – Naar De Top 

Wilde Westen-artiest Boegie en Mula B hebben elkaar gevonden voor het nummer Naar De Top. Om het feestje helemaal compleet te maken is er gelijk een video geschoten voor het nummer. 

Chivv – Domme Invest 

Voor Domme Invest heeft Chivv de hulp ingeschakeld van Dopebwoy en Boef. De hook zegt genoeg: Als je iets wilt, kunnen de mannen iets voor je halen.

Rani – Exhibition Closed 

Rani ging in 2019 viraal met het nummer Post Malone en sindsdien zit haar carrière in de lift. Exhibition Closed is een heerlijk nummer om te luisteren tijdens deze herfstachtige dagen. Nog meer genieten van Rani? Ze was onlangs te gast in onze PHOTOBOOTH.  

Yxng Le – Peace of Mind 

Ashafar – Etappes 

US

Juice WRLD – Already Dead

Voordat het nummer uitkwam, kondigde het team van Juice aan dat ze de verjaardag van de overleden rapper zullen vieren. Dit doen ze door op 10 december een postuum album uit te brengen met de titel Fighting Demons. Already Dead is daar de eerste single van.

Rick Ross ft. Jazmine Sullivan & 21 Savage – Outlawz

Het nummer Outlawz van Rick Ross is een opwarmertje voor een nieuw album. Het elfde studioalbum van Ross om precies te zijn, Richer Than I Ever Been, verschijnt volgende maand op 10 december. 

Beyoncé – Be Alive 

Beyoncé heeft een nieuw nummer Be Alive, het is de soundtrack voor de King Richard-filmtrailer. De film, met in de hoofdrol Will Smith, gaat over de Williams-familie. De film concentreert zich op Richard Williams terwijl hij zijn dochters, Venus en Serena Williams, coacht en opvoedt. 

Silk Sonic – An Evening With Silk Sonic 

Na een jaar wachten heeft het duo Anderson .Paak en Bruno Mars hun debuutalbum ‘An Evening With Silk Sonic’ uitgebracht, met samenwerkingen van Thundercat en Bootsy Collins. Ter promotie was er een 70’s party waar je kon rolschaatsen! 

Money Man – Blockchain 

Money Man ging deze week viraal omdat hij zijn voorschot in Bitcoin betaald kreeg. In totaal kreeg hij één miljoen euro om te tekenen bij independent label EMPIRE.

Leave a Reply