Skip to main content

Nieuwe muziek deze week: Chloë, Digga D, Tems, Baby Keem en meer

10/09/2021
Beeld: @carlito.gp (IG)

Het is weer vrijdag en dus tijd voor de nieuwe muziek van deze week. Met deze week een nieuw album van Baby Keem, Chloë die ein-delijk dropt na alle teasers, Lil Wayne en Da Baby die zich eenzaam voelen en nog veel meer.

Chloë – Have Mercy 

Na wekenlang teasen met filmpjes is het eindelijk zo ver: Het nummer Have Mercy van Chloë is uit. Voor de videoclip heeft Chloe de hulp ingeroepen van Beyonce’s moeder. Tina Knowles maakt een cameo in de video, naast Tina zit ook Bree Runway in de videoclip.

Alicia Keys ft. Swae Lee – Lala

Beide artiesten hebben in het verleden geweldige nummers gemaakt, maar dat dit zo zou uitpakken had niemand verwacht. De samenwerking van Alicia Keys en Swae Lee is verassend goed. Aankomende zondag doen ze het nummer live bij de MTV Awards.

Duke Deuce – WTF 

”WhaaaaatTheeeeeFuuuuuck” Als je Duke Deuce kent, dan klinkt de tagline ook bekend in de oren. Sinds de rapper uit Memphis is getekend bij Quality Control, lijkt hij niet te stoppen met het uitbrengen van muziek.

SZA – The Anonymous Ones 

The Anonymous Ones” is een van de nummers die afkomstig is van de soundtrack van de aankomende film ‘Dear Evan Hansen’

Dababy ft Lil Wayne – Lonely

Dabay en Lil Wayne voelen zich eenzaam en uiten dit gezamenlijk op het nummer ‘Lonely’.

Baby Keem – The Melodic Blue

Baby Keem is al een tijdje lekker bezig. Hij was te vinden op Ye’s Donda en bracht een nummer uit met Kendrick. Het nummer met Kendrick was een single op het album The Melodic Blue, waarop Travis Scott en Don Toliver ook nog op te vinden zijn.

Digga D – 2k17 

Digga D heeft recent nog het nummer Wasted met ArrDee uitgebracht en volgt dit nu op met 2k17. De titel zegt het al: 2k17 geeft 2017-vibes.

Mostack – Bronson

Mostack heeft het nummer Bronson uitgebracht, de eerste single van zijn opkomend project. Weinig details zijn bekend over het aankomend project van Mostack.

Tems – Crazy Tings

Ook Tems werkt naar een opkomend project toe. Crazy Tings is afkomstig van het project ‘If Orange Was a Place’ dat 15 september uitkomt.

Leave a Reply