Skip to main content

Nieuwe muziek deze week: Nas, The Weeknd en meer

06/08/2021
Beeld: @carlito.gp

Het is weer vrijdag en dus tijd voor de nieuwe muziek van deze week. Nas is gekomen met een vervolg op ‘King’s Disease II’. Kans en Bokoesam hebben elkaar na zeven jaar weer gevonden voor het nummer ‘Kamagra’, en Pooh Shiesty en Jack Harlow creëerde een banger vanuit de gevangenis.

Jack Harlow & Pooh Shiesty – SUV’s

Toen eerder deze week het nummer ‘SUV’s’ uitkwam was de redactie zo onder de indruk dat wij gelijk een artikel hebben geschreven. De combinatie tussen Jack Harlow en Pooh Shiesty blijkt een succes. De video op youtube heeft namelijk al een half miljoen views, terwijl er alleen audio aanwezig is.

Dylisa – Jump On It

De Nederlandse zangeres Dylisa is na haar debuutalbum consistent nieuwe singles aan het releasen. Zo is het nummer ‘Jump On It‘ al haar vijfde release dit jaar. Vanmiddag om 14:00 gaat de videoclip in première op Youtube.

The Weeknd – Take My Breath

Take My Breath‘ van The Weeknd werd gebruikt in een reclame voor de Olympische Spelen. In de reclame waren mensen zoals Dalilah Muhammad en Gabby Thomas van Team Verenigde Staten terug te zien. Ter promotie zou de track in de bioscopen gedraaid worden, maar het licht in de video zou kunnen zorgen voor epileptische aanvallen. Wees dus gewaarschuwd bij het kijken van de video.

Nas – King’s Disease II

Nas dropte vorig jaar zijn Grammy-winnende album ‘King’s Disease’ en nu volgt hij het project op met het directe vervolg ‘King’s Disease II‘. Het eerste album leverde Nas zijn veertiende Grammy-nominatie op, waarbij hij Best Rap Album mee naar huis nam.

Kans & Bokoesam – Kamagra

Kans en Bokoesam werkten zeven jaar geleden samen aan het nummer ‘Aiso. Het is dan ook mooi om te zien dat de artiesten elkaar weer hebben gevonden voor ‘Kamagra‘.

Josylvio & Lil Kleine – Oeh Oeh Baby

De video’s en foto’s van Josylvio en Lil Kleine in de supermarkt, wekten veel vragen op bij fans. De vragen werden beantwoord met een aankondiging dat er nieuwe muziek aankwam. ‘Oeh Oeh Baby’ is een perfecte zomertrack geworden.

Joya Mooi – My Favourite

My Favorite‘ is een ode aan het gezin. Op het nummer onderzoekt Joya Mooi haar platonische relaties op een stuiterende melodie. In de video zien we cameo’s van Mooi’s goede vrienden en band, terwijl ze troost vindt bij hun feel good energie.

Youngn Lipz & M Huncho – Misunderstood Pt.2

Vorig jaar werd deel één van Misunderstood uitgebracht. Het werd uiteindelijk een grote hit met 10 miljoen views op Youtube. Misunderstood PT. 2, het vervolg met M Huncho, kon dan ook niet missen in onze favoriete nieuwe muziek van deze week.

Leave a Reply